ترجیح میدهم طوری زندگی کنم که گویی خداهست و وقتی مُردم بفهمم که نیست،تااینکه طوری زندگیکنم که انگار خدانیست و وقتی مُردم بفهمم که هست.
#آلبر_کامو
نمایش نسخه قابل چاپ
ترجیح میدهم طوری زندگی کنم که گویی خداهست و وقتی مُردم بفهمم که نیست،تااینکه طوری زندگیکنم که انگار خدانیست و وقتی مُردم بفهمم که هست.
#آلبر_کامو
فکر میکنید مناسب ترین کلمه برای جای خالی این شعر چیست؟
ای میر ما، ای پیر ما، بنشین به روی............ ما
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آفرین، کلمه درست "کـــ.یر" هستش! کـــ.یر، ک.یییییییر! تکرار کن، ک.یییییییییییییییییر!
ما اینجا نه شوخی داریم نه ادب و نه اعصاب، حواستون باشه
يه بارم مخ دوسته دوست دخترمو زدم بعد اومد خونمون فقط بهم لا پايي داد و گفت اگه از جلو بدم به دوستم خيانت كردم
تاحالا انقدر متقاعد نشده بودم
واقعا دختر معتقدي بود
جونم غیرت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقده بدم میاد بدونه هماهنگی به آدم میگن داداشی....
*
*
*
*
*
*
*
خو الاغ شاید من خواستم مختو بزنم:))))
تــــــــــــــف...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی داش (sm127)نقل قول:
تــــــــــــــف...
(sm77) این مگه از شریعتی نبود؟ (sm138)نقل قول:
این جمله مبنای زندگی ـه منه... مبنای زندگی ـم متزلزل شد (sm88)
دیگه خودت میدونی یه سری جملات رو اشتباهی به کس دیگه ای نسبت میدن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من از پیجای خوب و تا حدودی مطمئنی مطلب میزارم ، ولی باز ممکنه اشتباه کرده باشن ...
اصل هم خودِ موضوع هستش ...
مبناتو بخورم (sm127)
برو سربازی بیا بدو دنبال کار ، در مورد مبنای زندگی با هم قشنگ صحبت میکنیم (sm70)
فدات... (sm127)نقل قول:
بازم خواستی بگو یه 4لیتری آماده کردم واست (sm50)