تازه سرشب هستشا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه سرشب هستشا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) (sm2)(sm77)
دیوث مواظب خودت باش ، من آدم غیرتی ای ام . . . (sm2)
زن مون رو هم صاحاب شدن . . . (sm81)(sm59)(sm81)
یه زن هم نه داریم ، بدیم هادی و سهی یه دوری باهاش بزنن . . . (sm50)
دیوثا فقط تک چرخ نزنین باهاش . . . (sm2)
(sm120)
(sm27)
(sm18)
نقل قول:
الکی الکی تاپیک میاره بالا (sm89)
(sm172)
(sm27)
الکل - کمیک - گُل ...
شجریان پسر ...
(sm50)(sm172)(sm171)
زن من اصلا ایرانی نیست (sm2)نقل قول:
به من اعتماد کن آدم چشم پاکیم (هادیو شک دارم(sm2))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوستم که تو مغازشم لپتاپش پر عکسای بی حجاب خانومشه ولی چون اعتماد داره میده من استفاده کنم.
لپتاپ خودم فردا یا پس فردا (sm74)
شما امین ناموس تشریف دارید ... (sm50)
فلسفه ی کلمه ناموس خیلی عجیب به نظر می رسه ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقِ من چیزی ،
جز نفس های تو نیست ... (sm50)
(sm77)(sm77)(sm77)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه گوشه ، از جاده ،
بیرونِ شهر ... (sm50)
یه صف ،
بی خنده است ،
از پدر ، مادر ، بچه زیرِ بغل ... (sm50)
چیز عجیبی گفتم؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASHKAN0936 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن و مرد ، گرسنه اند ،
نیست غذا ... (sm50)
آره تعجب میکنم همچین آدمی بده به تو من باشم عمرا بدم حتی اگر دوستم باشه
زن و مرد با هم برادرند ...
تو اعتیادِ ترکِ معتادیامی ... (sm50)
نه دیگه اینطوریام نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ASHKAN0936 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم لپتاپو تو مغازه استفاده میکنم با خودم خونه که نمی برم.
اونم منو خوب می شناسه میدونه چجور آدمیم
(sm177)
میدونی مشکل من با موضوع برابری زن و مرد چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط زمانی که به نفعشونه اینو می گن. اصلا اگه فرقی با هم نداریم چرا من نمی تونم با یه دختر همون رابطه ای که با پسرا دارم،داشته باشم.حتما باید عین احمقا بیفتم دنبالش شماره بدم؟ چرا دوست معمولی دختر نمیتونیم داشته باشیم. حتما باید یه رابطه ی عاطفی و عاشقانه شکل بگیره؟
نفس هات ازم جزر می خوان ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نفس هام هنو واسه مد کلی جا دارن ...(sm50)
(sm55)
(sm128)نقل قول:
منل چرا های تو ،
چطوری من ... (sm50)
خوب گفتی سهند جان (sm10)
قرارمون اونجا ،
که طبیعتی نیست ... (sm50)
ندارم دستی تو دستاتون ... (sm172)(sm27)