دیدنش حال مرا
یک جور دیگر میکند ...
حال یک دیوانه را
دیوانه بهتر میکند ...!
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدنش حال مرا
یک جور دیگر میکند ...
حال یک دیوانه را
دیوانه بهتر میکند ...!
(sm50)
شب را با تاریکی پر کرده اند
آسمان را با ابر
تو را با چه پر کرده اند
که ایگونه ،هنوز همانی...
(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چی کاره ام . . . برو با مرضیه حرف بزن . . . (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو به راهی !؟
من و میلاد منتظریم . . . بگو بیان . . . (sm50)
می بینی چی می گم !؟
آغا یکی آموزش تصویری یِ پست گذاشتن رو بذاره شاید فقط شنود یاد شون دادن . . .
متولد سال هفتاد و یکی !؟
مرگ آخرین سیگار تزریقی ست . . . (sm74)
در ایران رابطه دختر و پسر هیچ معنی نداره. چون محدودیت هست. در مدارس ابتدایی تا دبیرستان دختر و پسر تفکیک شده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خودش باعث بی اعتمادی نسبت بین دختر و پسر هست.... قطعا رابطه ای شکل نمیگیره ...همه کشور ها انقلاب کردن برای آزادیشون.
اینجا برای محدودیت و اسارت و خفگی به میدان امدند و همچی را نابود کردن.
(sm50)
علی اقا
بهترین اهنگ های ترکی را تو تاپیک سهند جان اپ کردم میتونی از اونجا دانلود کنید با کیفیت اصلی
بقیه دوستان هم همینطور...
الان با این اواتاری که گذاشتی خیلی تو دل برو شدی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm82)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.
چرا سایت اینطوری شده. قالبش به کنار کلی از آلبوم ها حذف شدند(sm178)(sm178)(sm178)
اره قالب افتضاح شده در حال حاضرنقل قول:
نوشته اصلی توسط cinama4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم های 320 رو که به این راحتی نمیشه دسترسی پیدا کرد
فول آلبوم هاشون هم رو هواس
فعلا که به قول خودشون دارن روش کار میکنن حالا صبر میکنیم اگه درست نشد به امیر میگیم تکلیفش رو روشن کنه
(sm95)
(sm168)
برنامه دورهمی :
مثلا آخرهای برنامه دورهمی هستش
مهران مدیری : به موزه دورهمی چه میدی؟
فرهاد : جلوی درب پارکینگ وقتی میخوام در را باز کنم ماشین بیارم بیرون من یک تکه آجری را جلوی در میذارم تا نگهش داره برای من خیلی با ارزشه میخواستم تقدیمش کنم به برنامه دورهمی.(sm14)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران مدیری : خیلی با ارزشه. خیلی با ارزش ممنون . تشویق
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASHKAN0936 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد جنابعالی بود مثلا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای خواهر نداشته ی ماست مرضیه خانوم (sm59)
سکوتشو بهم نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمانی که بقیه رفتن جلو،ما برگشتیم عقب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردان و زنان آنجلو... هم از عقب . هم از جلو (sm2)نقل قول:
(sm59)
آلبوم ففر قابل تحمل تر از آلبوم شادمهر تشریف داره (sm51)
(sm50)
(sm50)
چهار هفته پیش بهش هشدار دادم لینک تشکر بزن لازم نیست گل بزاری وهم بنویسی . فکر کنم لجش گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس اواتارتم خوشم اومده خوشکل(sm195) شدی عوضش نکنی.نقل قول:
امیدوارم صابرجان من و تو ظبطش کرده باشی . نتونستم آخر فیلم ظبطش کنم ریسیورم روی 2 ساعت بیشتر نمیتونه ظبطش کنم(sm54)
ترانهی "تا تو رو دارم" و "هوس" از فیلم "یوسف و زلیخا"، سال ۱۳۴۷ .با شرکت فروزان و جونیت آرکین هنرمند ترک
آره پلير اولي درسته بقيه رو تست نكردم ولي شماره 6 اينجوري بود، عجيبه؛ توي سايتش قسمت نظرات بهش گفتم ببينم چي ميگه.نقل قول:
آره ديگه.(sm120)نقل قول:
ولش كن(sm120) ميگم افسانه جون من يه لاك پشت دارم رو پايي ميزنه مياي خونه نشونت بدم؟(sm2)نقل قول:
چشات قشنگ میبینه داداش فرشید (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
آدرس اینستاگرامِ تو بده ما هم بهره ببریم (sm51)
پخ شد.(sm51)نقل قول:
دیوث به یک تیکه آجرم رحم نکرد از ما گرفت . گذاشت موزه دورهمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm107)