چندین هزاران سال شد تا من یه گقتار آمدم ... (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
چندین هزاران سال شد تا من یه گقتار آمدم ... (sm181)
دیوث تو که انقدر پولداری و پرادو و پرایددو میخری ! اون ده هزار دلارت رو بده من کیوس خانم منشی کنم شاید قبول کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بذار (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا دیروز یه پراید وانت مشکی دیدم پشتش نوشته زده بود PRAIDO(sm2)
عکسه خانم منشی رو بده ببینم اول(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مختاباد - باز آمدم (sm181)
(sm169)
عکسم کجا بود باو ! اون عکسی هم تلگرام بود دوستان گفتن اینترنتیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جات خالی دو روز پیش رفتم با رفیقم پیاده روی (sm2) پیاده روی همانا خانم منشی رو ببین تو خیابون همانا (sm2) نگاه های دراماتیک بین ما همانا (sm2) برگشت دو بار نگام کرد همانا (sm2) دوبار میفهمی دوبار (sm178)
ممر گلچین از آهنگ های کلاسیک داری ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]