من اصلح هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من اصلح هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)باید رای گیری بشه برای رئیس جدید مجمع
از اونجا که امیر خودش کاندیده باید به مدت 1 روز مدیریت رو شخص بی طرف واگذار کنه تا تقلب نشه
(sm70)
میترسم همه از ترس اینکه اون یکی رای بیاره ، به سینجول رای بدن و سینجول بشه رئیس (sm2)
سجاد 2 ساله داره برا ریاست می جنگه (sm2)
زارت (sm120)
(sm2)اکبر نظرت چیه سینا رو رئیس کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) 5،6 بار اومدم کودتا کنم ، لحظه ی آخر الی از راه رسید (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم غزه ، هم لبنان ، جانم فدای اسلام (sm19)
چرا همش گشنم میشه ؟ (sm54) باور کن روزی 6 وعده رو میخورم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا چن بار گفته تنها کسی که قبول داره توو چاوشیون الیه عمرا قبول کنه (sm120)
سجاد چه کردی (sm70)هنوز داره آپ میشه؟
چقد حجم داره
تدوینگره کویت زندگی میکنه ، سرعت داره مثل باقلوا ، 500 مگو تو 5 دیقه آپلود میکرد (sm98)نقل قول:
امروز که میخواست آپ کنه شانس ما نتش قطع شد ، الانم رفته بیرون آپ کن تو این موقع شب (sm25)
(sm70)باز این دو تا ادعا خبر کردن
آقا ما یه 4 کلمه اطلاعات درست داریم ، اونام نگیم ؟ نمیگیم (sm70)
اطلاعات درست؟ خود محسن هم نمیدونه میخواد چیکار کنه چه برسه خبرایی که شما از 2 تا آدم نامعلوم میگیرین (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)الی قبل از مرگ به کسی اشاره نکرده بود برا جانشینی؟نقل قول:
مثلا بگه : چرا نداریم
همین آقای ...
الان خشتک نوید جر میخوره (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
و اما ...
به زودی خبرهای تازه ای برای شما همراهان عزیز دارم
به گزارش فارس از شهرستان میاندورود، بر اثر بارندگی شدید امشب در مسیر ساری به میاندورود 15خودرو به یکدیگر برخورد کردند. این تصادف در اتوبان خروجی ساری حد فاصل جاده بیمارستان سوختگی زارع و هتل حاج حسن اتفاق افتاد.
خاموشی چراغهای اتوبان بارش شدید باران و لغزندگی جاده همچنین عدم توجه رانندگان به جلو موجب بروز این حادثه شد. یک نفر در این اتفاق مصدوم شده است و تا لحظه انتشار این خبر تلفاتی گزارش نشده است.
هرچند زمان دقیق اتفاق ساعت 20 و 30 دقیقه امشب بوده، اما تا ساعت 22 زمان حضور خبرنگار خبرگزاری فارس خبری از حضور راهنمایی و رانندگی در صحنه نیست.
اورژانس پس از 90 دقیقه و آتشنشانی پس از 70دقیقه در محل حاضر شده است.
در حال حاضر چراغهای اتوبان هنوز خاموش هستند و ترافیک نسبتا سنگینی با توجه به تردد عیدانه مردم در این نقطه در جریان است.
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
ژ پ چ ۱.یا ایها الشرار شما گمان نکنید ما فقط عکس گرفته ایم .۲.بلکه فیلم هم گرفته ایم.۳.آیا در ویدئو های گذشته تفکر کرده اید؟۴.به آنها بگویید که هیچ حرکتی از ما بدون حکمت نیست.۵.شاید رستگار شویم.
اینارو ول کن هفته دیگه می خواد بیاد شمال آدرس چن تا هتل رو آماده کن براش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm132)بیاد منزل ما قدمش روی چشم. سینا یا الیاس کدومش؟نقل قول:
شمال جای قشنگی بود اگر سینجول شمالی نبود
ویکتور هوگو
خواب دارم ..
سجاد ببند ..
به الی ام آدرس هتل داده بودی ؟ (sm120)نقل قول:
منبع جمله رو زیرش نوشتم ، به من چه ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیونت بسوزه یه بارون خوشگل زد همه جارو خنک کرده هوا اصا بازی میکنه با دماغ آدم ..
(sm120)اخه سینا گفت با دوستام میخوام بیام فک کردم دوستاش با کلاسن هتل میشینننقل قول:
چه میدونستم خاکی هستن
رئیس مجمع فقط سینجول
مزایا :
1.فتوشات های حرفه ای از کامنت های محسن
2.قرارد دادن شونصد علامت تعجب در آخر جمله
3.اواتارهای متحرک که چشم هر بیننده رو خیره میکنه
4.امضاهای مفهومی با فرمت gif
5.انجام امورات دانلود و آپلود
6.خوشتیب نیست که هست
7.خوش صدا نیست ؟ که هست
8.اینترنت مخابرات اونم ا مگ داره با مودم رایگان
9.دانلود شبانه داره
10. هر شب 4 گیگ دانلود میکنه
اینارو داشته باشین تا بقیه مزایا هم بعدا به شمع و نظر برشه
در مقابل سجاد چی داره ؟
فقط خوشگلی (sm51)
انضافا چیز خوبیه ولی
بهش رای بدین(sm51)
سجاد توجه کردی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm9)حیا کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه تو مگه از کیونت نفس میکشی !!!!
می گفت اون روز از خجالت آب شدم (sm120)نقل قول:
میخوام بخوابم رفتم ضر ضر نبینم شروع کرده باشین ..
اوهوم
(sm120)هر چی گفتم بیا بهونه کرد گفت دوستم مریض شده نمیتونیم بیاییم نامردنقل قول: