صابر هستی؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر هستی؟؟؟
صابر بیا کمک(sm74)
چی شدی عمویی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو صابری؟؟؟(sm39)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم کمکت کنم نکبت (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته به پادگانش داره ، تو منجیل که بودم یه گردان داشت مهندسا هم پست میدادن مثِ چینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم بله! پشتت وقت دست باختنهانقل قول:
هستم بله! وقت بریدن برگِ سر ها
فقط توجه داشته باش که حریف به 5 رسید فقط لازم کن تا بازم باشم(sm70)
آمدم جانم به قربانت (sm127)نقل قول:
فدا بشم (sm127)نقل قول:
با تخت صحبت می کنـم از فــرط تنـهــایی
«هستم!» ولی در یاد تو وقت خودارضایی
«بودم!» کنار شوهری کــه عاشق ِ زن بود
خاموش کردم برق را... تکلیف، روشن بود
خاموش ماندم از فشار بوســـه بر لب هام
از چشم های بچّه ات! که بچّه ی من بود!!
خاموش ماندم مثل یک محکـوم بـــه اعدام
خاموش/ ماندی توی گریه... وقت رفتن بود...
روشن شدم مثل چراغی آن ور ِ دیوار
سیگار با سیگار با سیگار بـا سیگار
می ریخت اشک و ریملت بر سینه ی لختم
با دست لـــــرزانت برایش شــــام می پختم
مهدی موسوی
(sm172)... وآدم خاطره دار ، هیچ وقت اون آدم اول نمی شه...هیچ وقت... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس منم پست خواهم داد مثِ چی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
(sm50)