(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اینجام سر بزن (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صابون گلنار هنگام شنید البوم استفاده کنید بیشتر حال میده باتشکر(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلاب(sm25)
بیتلز (sm2)
(sm141)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
منکه وقتی میخوام دور اول گوش بدم میرم بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه حال نمیده (sm50)میرینن به تمرکز و تمرکُس
من بیتلز ندارم کلیپس دارم..چیکار کنم حالا(sm81)
فیلیپس(sm2)
اینو خیلی تجربه کردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خونه اصلا نمیشه (sm25)
بیرون هم که صدا میاد(sm25)
دستشویی خوبه(sm25)
نخود چی(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ماشين
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بسته نیستن امیر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تو حموم(sm173)
سیگار و آلبوم ...
و دیگر هیچ...(sm50)
باز اونم بستگی داره کجا باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین موقع اخر شبه همه خوابن
خطریهنقل قول:
عاغا یه سوال
ﻗﺪﯾﻤﺎ ﮐﻪ ﻻﻣﭗ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﭼﺮﺍﻍ ﻋﻼﺍﻟﺪﯾﻦ ﻓﺮﻭ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ؟؟؟؟
چجوری باید بشینم واسه کنکور بخونم
باید یه روز پشت هم پلی کنم و دیگه بزارم کنار(sm25)
باو کشش ندین دیگه این لامپ رو (sm25)
نقل قول:
تو ماشين شيشه ها بالا صداي ضبط بلند (sm59)
اره فانوسی علاالدینی فرق نمیکنه بعضی وختا مشاهده شده بود چوب هایی که سرشون پارچه میبستن اتیش میزدن میکردن تونقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین جای دنج ، وسط خشکی های زاینده رود (sm50)
خلوت و بدون هیچ صدایی
منتشر شد
Ali Lohrasbi 1 min · سلام به دوستاى عزيزم سريال رهايى امشب ساعت ٩/٣٠ از شبكه ٢ پخش ميشه كه تيتراژ پايانى رو خوندم،اميدوارم دوست داشته باشيد، دوستون دارم
زشته بچه ها لامپ رو انقد کش ندین
چقدرم تمرکزنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوری هیچی نمیفهمی از البوم(sm59)
سجاد (sm2)
جمال فرد (sm25)
سرالبومی(sm25)
(sm98)
گذاشت(sm77)(sm47)(sm40)(sm164)(sm7)(sm133)(sm 171)(sm137)
(sm170)
(sm1)(sm1)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرچم ، سینا حجازی سر البومی (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از معضلات کارای محسن کیفیتش بود
همیشه کیفیت اهنگها پایینه
ولوم بالا میدی قشنگ مشخصه
امیدوارم این آلمانیه درست کرده باشه
سیزده جمالفرد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناهار رو بخورم و برم دنبال آلبوم(sm50)
آخخخخ(sm54)نقل قول:
(sm98)نمودی بنده خدارو.. خوابو گوش کن پشمات فر میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر آلبومیم خیلی جذابه
من و محکوم قفس کن ، اما گلهارو نسوزون
من به یاد بغض چشمات گم شدم تو مشت بارون (sm50)