طرفدار (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
طرفدار (sm50)
(sm6)
اینه با اون محسن ابراهیم زاده،اینا شبم خونه نمیرن. تو استودیو میخوابن صب زود بیدار میشن میرن واسه ظبط...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم باید بدونم طرف کیه . اشکال اینجاست که همه صادق نیستند.
(sm126)
بنویس . بابا نان داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد دختر بازی نمیکند. اما محمد با دختران لاسه خشکه میزند.(sm2)
دارم کاراتو مینویسم گزارش کنم (sm120)
نامه را بده به دختر همسایتون .(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
دوستان لطف کنید چندتا اسم بهترین خواننده معروف خارجی بنویسید به غیر از ترکی.
میخوام دانلود کنم.
(sm97)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اوجِ جوونی، دلم پیر شد ... (sm172)
علی عبدالمالکی هم زده تو جاده خاکی (sm142)
خدایی آشغالترین آهنگ های قدیمیش از این جدیدا بهتره (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یاد آر . . . (sm50)
(sm50)
ببر مرا از این دیار
به دست یارم بسپار . . . (sm50)
(sm120)
سالار - معمای شاه (sm119)
میگم داداش فرشید، خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از حمیرا عکس های بیشتری نداری (sm172)
(sm50)
سالار - وطنم
مرتضی سرمدی - تماشا کن (sm81)
ادما جلوت خوبن. پشت سرت بد میگن.
ادما کاری برات انجام نمیدن . اما خودشون ازت انتظار دارند براشون کاری انجام بدی.
این دو جمله ای که گفتم باید طلا گرفت
روزای تاریکِ تنهایی نزدیکه ... (sm50)
رضا شیری (sm127)
باید بگردم ببینم دارم رو چشممنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین طور بعضیا شون نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر انصاف داشته باشن
مرسی فرشید جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم فردا میذارم
(sm127)
(sm50)
کلا خونه رو شیفت دادن داخل استدیونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئوشو دارم اما کیفیت نامطلوبی داره (sm178)نقل قول:
(sm70)
داخل یوتیوب سرچ کردی میلاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ولی کیفیت خوبش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت ویدئو من از یوتیوب بهتره
- (sm50)
آره کلا موزیک ویدئوهای ترکیه ای قدیمی خوبه بزارهنقل قول: