منم همینطور (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الآن اگه یکی دیگه اینو میگفت الی دهنشو سرویس کرده بود (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم همینطور (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الآن اگه یکی دیگه اینو میگفت الی دهنشو سرویس کرده بود (sm30)
بچه ها شبکه های اجتماعی کلا قطع شدن؟
من الان تست کردم وایبر و واتس آپ قطع شدن انگار
فردا بهروز صفاریان قهر نکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واتس آپ منم همینجور شده
پی امام دیر میرسه (sm3)
سلام خوبی نوید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماله من کلا نمیرسه میخواستم بدونم شهرهای دیگه هم اینطوریه؟ بقیه برنامه های چت و تست ندارم اگه داری تست کن ببین اونا هم قطع هستن
والا تلگرام که مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون واتس آپ اینجوری شده
وایبر رو نمیدونم
علیرضا قرائی منش خوب ملودی هایی میسازه (sm50)
اگه محکومِ یه رویایِ دروغم ... (sm50)
فوری-دبی: هتل «آدرس» در کنار برج خلیفه، بلندترین برج جهان، آتش گرفته. (sm77) (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Evanescence Band - My Immortal (Band Version) (sm50)