(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
حالا فهمیدی که نمیشه حتی یه لحظه (sm118)
(sm2)دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آهنگ هات حس نهفته زنانگی مردها هم لمس میشه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کصلیس بدبختو ببینا (sm3)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
* علي دايي در خلال تمرين و در تمام بخشها به صورت جدي بر کار شاگردانش نظارت داشت و در برخي لحظات تذکرات خود را با صداي بلند به آنها گوشزد ميکرد.(sm2)
شعر اینه : سالهای پشت سر یک آن میرسن به من روبروی من بی هیچ حرفی ساکن می ایستننقل قول:
طوری که میخونه : سس میریزم رو شیلنگ ریسن ریروری راراو ما بو هوی حارفاساک ماسایا
ولی ز من دل چو برکنی حدیث خود بر که افکنی
هر کجا روی وصله منی ساغر وفا از چه بشکنی؟
(sm50)
نخفته ام به خیالی نخفته ایم به خیالی که میپزد دل من
خمار صد شبه دارم خمار صد شبه دارم شراب خانه کجاست؟؟
(sm111)