میری و میرم بی خداحافظی ، بدون سلام ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
میری و میرم بی خداحافظی ، بدون سلام ... (sm50)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم لیلی مث تو مجنون بود....
(sm50)
تونل کندوان نگاه توِ ... (sm81)
آهنگ شادمهر تا 8 میاد یعنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه ش یه بوهایی میده .. :l
اوریجینال شادمهر اومد ..
امیر کوشی ..
تایم اصلی 5 دقیقه ..
مقوا ...
(sm2)
حجت اشرفزاده : با محسن چاووشی اختلاف دارم !
✍ برنامه دورهمی خاطره خوبی برای من به جای گذاشت. ولی حاشیههای هم برایم در بر داشت. یکی از آن حاشیهها بحثی بود که درباره آقای چاوشی داشتم که قصد ندارم در این مورد صحبتی کنم. گفتمانهایی که بین هنرمندان است اتفاق مهمی نیست. مهم این است که مردم از آثار موسیقی هر هنرمندی لذت ببرند. من و آقای چاوشی دوستان خوبی هستیم ولی به هر حال در کار اختلاف نظرهایی وجود دارد که بیشک در دوستی ما تأثیر نمیگذارد.
شرمساری بهتر بود ! (sm50) اینم شعرش خوبه ولی اون یه چیز دیگس (sm50)(sm81)
هنوز موندم تو این کوآلیتی داغونش (sm54)چطور میشه با اونهمه تجهیزات اصل . این کیفیتو بدی بیرون آخه (sm25)
سلیقه مهندس صداش اینجوری بوده دیگه
شرمساری اصلا با این مقوای روضه محور قابل مقایسه نیست - موسیقی شرمساری خودش یه دنیای دیگه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئوشم خوشم نیومد گفتم که ترانه ش بو میده تو ویدئو یه چیزایی معلومه ..
رییس عجب شهر نمونه ای دارید ...
افتتاح شهر بازی بچههای انقلابی در مشهد ؛ بازی ها: شلیک به ماکت نتانیاهو، داعش و عربستان، پرچم آمریکا و اسرائیل + نبرد در سوریه
من يک اتاق بی در و پيکر که بی خيال!
يك آسمان قحط كبوتر كه بيخيال!
من چيستم بدون تو؟چيزي شبيه تو
خودخواه، بيدليل، ستمگر كه بيخيال!
من ناتمام ماندهام اين بار در خودم
نه ته برام مانده و نه سر كه بيخيال!
من آفتاب يخزده، من ماه سوخته
در كوچه هاي بستهی خاور كه بي خيال!
من بي تو يك تعفن مزمن كه اي دريغ!
من با تو از هميشه عفنتر كه بي خيال!
من يک اتاق بی در و پيکر که بی خيال!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يك آسمان قحط كبوتر كه بيخيال!
من همچنان تبـــاه، تبــاه و تبـــــاهتر
من يك هميشه بيسروهمسر كه بيخيال!
من چيستم بدون تو؟چيزي شبيه تو
خودخواه، بيدليل، ستمگر كه بيخيال!
من بغض دردناك پلشتي كه شعر شد
در منجلاب دفتر و بستر كه بيخيال!
من ناتمام ماندهام اين بار در خودم
نه ته برام مانده و نه سر كه بيخيال!
من آفتاب يخزده، من ماه سوخته
در كوچه هاي بستهی خاور كه بي خيال!
من عشق ، من دروغ، من آري خود توام!
تو عكس آن دليل بياور كه بي خيال!
من تا هميشه مثل غزل تكهپارهام
ديوان زخمهاي مكرر كه بي خيال!
من بي تو يك تعفن مزمن كه اي دريغ!
من با تو از هميشه عفنتر كه بي خيال!
دقیقا (sm50) شرمساری همون دفعه اول گوش کردم گریه ام گرفت ! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب !?؟!
آهنگش اونی که تصور میکردم نبود (sm50)
حق مطلب رو کامل ادا کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا شرمساری که من خودمم تیکه کلامم شده هی میگم ..
نقل قول:
ارواح خیکت دیدم چجو اسم طرفو زیرش نوشتی ..
علی اکبر یاغی تبار - احیتاج به معرفی نداره از شعراش میشه خیلی راحت فهمید کیه ...نقل قول:
به خودش اینو بوگو ببین چجو ژن یاغیش میگیرتت ..
پا بده از نزدیک ببینمش حتما بهش میگم
خا فعلا زر نزن میخوام برم فوتسال ..
منچ هم برات سنگینه (sm120)
کجایی قبلش بودم بادی بیلدینگ .. ;l
از کسی که الگوش آرنولد بوده کمتر از این توقع نمیره
عکس موزنو هم که نذاشتین ..
الی کو دیوس ..
نقل قول:
الگو !?؟!
بلینقل قول:
سرزمینِ من زمینی بی سر (sm50)