(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm50)
اون که بر باد رفت از دست منم
زندگی تو زمینی که قسمش دروغه
دعا نکن داداش خدا سرش شلوغه
(sm50)
به رسم هر سال،پادشه خوبان پلی شد (sm50)
(sm50)
پیشاپیش عیدتون مبارک دوستان (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) (sm2) (sm59)
(sm50)
پَروای چه داری؟
مرا در شبِ بازوانَت سفر ده ... (sm50)(sm172)(sm27)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروزان . . . (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جعفر پناهی . . . (sm50)(sm127) (sm50)
مجید مجیدی یِ جا کش . . . (sm3)
امید روز شنبه فیلم باشو غریبه ی کوچک رو ضبط نه کردی از کانال منو تو !؟
من دیر خبر شدم . . . (sm74)
نوروز بمانید که ایّام شمایید!
آغاز شمایید و سرانجام شمایید!
آن صبح نخستین بهاری که ز شادی
می آورد از چلچله پیغام، شمایید!
آن دشت طراوت زده آن جنگل هشیار
آن گنبد گردننده ی آرام شمایید!
خورشید گر از بام فلک عشق فشاند،
خورشید شما، عشق شما، بام شمایید!
نوروز کهنسال کجا غیر شما بود؟
اسطوره ی جمشید و جم و جام شمایید!
عشق از نفس گرم شما تازه کند جان
افسانه ی بهرام و گل اندام شمایید!
هم آینه ی مهر و هم آتشکده ی عشق،
هم صاعقه ی خشم ِ بهنگام شمایید!
امروز اگر می چمد ابلیس، غمی نیست
در فنّ کمین حوصله ی دام شمایید!
گیرم که سحر رفته و شب دور و دراز است،
در کوچه ی خاموش زمان، گام شمایید
ایّام ز دیدار شمایند مبارک
نوروز بمانید که ایّام شمایید!
"سال نو پیشاپیش مبارک باد"
(sm50)
(sm50)
سینا سرلک - تنهایی (sm50)
سینا سرلک - چه کنم (sm50)
من اصلا خبر نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یه DVD ازش دارم ( پک آثار کارگردان )
(sm50)
پس از آن غروب رفتن اولین طلوع من باش
(sm50)
دوستان عزیز پیشاپیش سال نو رو بهتون تبریک میگم، هرچند که ساعات و دقایقی بیشتر تا تغییر سال نمونده... بهترین هارو برای تک تکتون آرزو میکنم.. امیدوارم در سال جدید در کنار خانواده و عزیزانتون به همه ی آرزوهاتون برسین... زندگی خیلی کوتاه تر از اون چیزیه که ما فکر میکنیم.. نمیخوام شعار بدم ولی کاش میشد بیشتر قدر همدیگرو بدونیم... قدر همه ی کسانی رو که در کنارمون هستن و حضور و وجودشون در کنار ما بزرگترین نعمت هست، مثل پدر و مادر، مثل خواهر و براد و مثل همسر و فرزند که جایگزینی ندارن...
من هم بک عزیزی دارم که سالهاست به دلایلی ازش دورم و آرزوی یک ثانیه دیدنش رو دارم، سر سفره هفت سین برای این آرزوی بزرگ من هم دعا کنید ...
امیدوارم ساعات و لحظات خوب و خاطره انگیزی رو سپری کنید...
سال نوتون مبارک....(sm10)(sm10)
میگم فرهاد، آهنگ Icim Icima ویدئو داره؟
Icim Icima عجب آهنگیه (sm81)
یادم میاد وقتی کوچیک بودم هر جا میرفتم، اینو میشنیدم (sm74)
İçim içime sığmıyor, sensiz yar yüzüm gülmüyor درونم جوش و خروشی است، بی تو چهره ام نمیخندد
Geceler sabah olmuyor, firar etmiş uykularım شب ها، صبح نمی شوند، خواب فرار کرده ( نمی توانم بخوابم )
رفقا سال نوتون مبارک باشه
امیدوارم سال خوبی باشه برای تک تک تون (sm10)
همچنین میلاد جان (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام هادی جان.
اگه اشتباه نکنم فکر کنم شما با تنظیماتِ برنامه ی Video.Thumbnails.Maker کار کردید، چیکار کنم که در آخر فقط فایل با پسوند jpg خروجی بده.
آخه واسه من برای هر فایلی، دو تا فایل اسکرین میده یکی همین jpg و یکی دیگرو نمیدونم (sm25)
ممنون میشم اگه میدونی، راهنمایی کنی (sm10)
پایین دکمه آپشن enviroment بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پنجره میاد اونجایی که فلش زدم . تیک VTX بردار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداش (sm15)
ای پادشه خوبان داااااااااااااااااااااااا ااااااد از غم تنهایی (sm50)
دل بی تو به جااااااااااااان آمد وقت است که باز آیی (sm81)
(sm81)
کم کار عکس بزرگ اواتارتو بده (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال خوبی داشته باشین .. با لبی خندان و دلی گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی دوستان
آقا امشب جلوی خودتونو بگیرین به هیچ وجه جق نزنید وگرنه تا اخر سال کمرتون آب میشه (sm2)(sm2)