[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم عشق من (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم عشق من (sm25)
ونگر:
من امروز صبحانه رو با خانواده رودریگز خوردم
آنها امروز خیلی نگران بودند اما با این گل حتما راحت شدند
ونگر در مورد گل:
وقتی همه چیز کامل است شما به بازیکنی مثل رودریگز نیاز دارید تا این چنین گل بزند
تیمی که قرار بود محروم بشه از نقل و انتقالات بیشترین خرید دنیا رو داره میکنه(sm120)
امان از کثیف بازی و مافیا بودن این باشگاه و فیفا(sm3)
آهم به احسان و برنامش گرفت(sm120)
بیانیه جالب مربیان ایرانی: کیروش همان علی پروین است/ این تیم مثل ۲۴سال قبل بازی میکند (sm120)
الو صدا نمیاد
بوسش کن از طرف من(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چه بگندد نمکش میزنند ....(sm69)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما را سرمربی تیم ملی بکنید پتانسیل ریدن در تیم ملی را داریم وهمینطور حذف جلوی بحرین و عربستان (sm120)نقل قول: