(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که تو میگی از همین کم حجم شده هاست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که تو میگی از همین کم حجم شده هاست ؟
نه ببین ما دو نوع 720 و 1080 داریم یکیش پسوند hd داره یکیش نداره کم حجم فقط برای 720 میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080 که تو میخوای حجمش حدود 800 مگ میشه مث اینا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفتیا اینجورین 480
720 کم حجم
720 p
1080 p
720 hd
1080 hd
اها (sm120)نقل قول:
مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو این p ها دقت نکرده بودم (sm120)
یکی از رویدادهای غیر منتظره و حیرت انگیز دیشب (یکشنبه) در جشنواره موزیک کووآچلا در جنوب کالیفرنیا، بوسیدن «دریک» خواننده ۲۸ ساله کانادایی توسط مادونا ی ۵۶ ساله بود که تماشاگران رو در حیرت فرو برد! مادونا در حال اجرای آهنگ دوتایی با دریک به روی صحنه جشنواره، ناگهان او رو از لب بصورت **** بوسید و واکنش «دریک» بعد از بوسه، جنجال بیشتری ایجاد کرد. خواننده جوان کانادایی درحالیکه به روی صحنه روی یک صندلی نشسته بود و میکروفن در دست داشت، بعد از بوسه مادونا، با چهرهای ناراحت، لبهای خود پاک کرد و در حالتی شبیه تنفر و چندش، حتی وانمود کرد که در حال بالا آورن است اما مادونا با بی محلی به این واکنش دریک، به اجرای خود ادامه داد(sm2)(sm2)
امیرو یه تاپیک زدم تو چت روم چرا تو ص اول نیومد که ؟(sm132) تاییدی نمودیش؟
انجمن - چت روم - گروه لاین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
کم مونده بود بالا بیاره (sm2)
ها اومد امیرو(sm132)
;;;
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ممنوعیت انتقال موشکهای اس-۳۰۰ از خاک روسیه به ایران (از جمله از طریق هوایی) و تحویل آن به ایران در خارج از خاک روسیه از طریق کشتی یا هواپیماهای حامل پرچم روسیه را لغو کرده است.(sm59)
شدید بوی جنگ میاد
(sm70)سجاد برو 1080 بگیر فقط 237 مگا بایت !
۳ مگیه رو دان زدم شب فیض ببرم (sm120)
فقط صنف فلافل فروشا اعتراض نکردن فکر کنم !!!(sm70)
هنو سریالو ندیدم ..
این ترمیناتور جدید تو تیزرش ، این دختره همین دختره تو گات خالسی نی خیلی شبیه ش
(sm70)خسته نباشی خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رنگ مو چی کارا نمیکنه (sm2)نقل قول:
دیوث خف رو با ترمیناتور شوخی نکن ..
این اسگلو(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
Die Welt hat einen ihrer bedeutendsten Schriftsteller und Intellektuellen verloren. Günter Grass war einer der ersten Schriftsteller, der mich vor zwei Jahren in einer schwierigen Situation unterstützt hat. Das werde ich bis an meinem Lebensende nicht vergessen. Aber ganz Besonders dankbar, bin ich ihm für seine wunderbaren Werke, die mich seit meiner Jugend bis heute begleiten.
Shahin Najafi
جهان یکی از مهمترین نویسندگان و روشنفکران خود را از دست داد. گونتر گراس یکی از اولین نویسندگانی بود که دو سال قبل، در شرایطی سخت از من حمایت کرد. من تا زمانی که زندهام فراموش نخواهم کرد.اما اختصاصا ممنونم از او برای آثار ارزندهاش که از ابتدای جوانی تا به امروز همراه من بودهاند.
ش.ن
انقدی که من از ترمیناتور خوشم میاد از کیون ممر خوشم نمیاد !!!! (sm50)
من عاشق حس و حال سبکایی مث لاستم مخصوصا فصل یک و دوش که همه چی ناشناخته و عجیب بود استرس داشت هر صحنه ش (sm88)
سینجول این اندر د دام چی شد چرا دیگه نمیاد
برو Fringe رو ببین ..
رفتم 60 توم ن پول شامپو کلوران داده بودم مفت نمی ارزید ..
شامپو فقط شامپو حنای صحت ..
باز اوباما تهدید کرد (sm70)
میاد چن روز دیگه ..
خخخخ Nvidia اخطار داد برا بازی GTA ورژن جدید درایورشو نصب کن .. (sm118)
امین بزرگوارممنون(sm10)
GeForce Game Ready Driver for Grand Theft Auto V - WHQL
Version: 350.12 - Release Date: Mon Apr 13, 2015
چقد این سایش به روزه آخه .. (sm50)
(sm74)لامصب تو همه فیلما اپله
مکه قد کشیده چرا ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080p گیم آف آپلود شد تا لحظاتی دیگر با حجم 5 گیگ برای اولین بار در سطح کشور (sm59)