الان مدیرای پاسارگاد هم این زیرن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان مدیرای پاسارگاد هم این زیرن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چنبره زدن (sm120)
(sm74)(sm27)
چه شده است نن جون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه گرفتی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
021-66783913 شماره تلفن حسنی سرپرست پخش دنیای هنر. زنگ بزنید آمار بگیرید
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچ اشاره به آواتاراشون بود (sm59)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کپی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
copy and pasteنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
یا امام زاده بیژن(sm175)
دو تا تراکم لو بره قانعم (sm175)
بهادر زد (sm25)نقل قول:
همه نشستن تخماشونو میخارن منتظرن البوم منتشر شه خوب باو یه حرکتی بزنید
چنج شد (sm120)نقل قول:
(sm145)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysamdall [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين همه صبر كردين چند ساعتم روش (sm59)
ممر پاشو ببین مرکز دنیا رشت البوم پخش نشده (sm98)
تو چطور طرفداری هستی که آرزو میکنی آلبوم خواننده ی مورد علاقت که 3 سال واسش زحمت کشیده لو بره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysamdall [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خودمون اینجا آلبوم رو دو هفته بعد انتشار با رضایت صاحب اثر میزنیم
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همون پشتتو بكن بشين (sm30)
البوم رو بعد از ظهر گیر بیارم میام به بالاترین پیشنهاد میفروشمش (sm2)
چه بارونی میاد(sm173)
اواتارا همه خز شدن ، باس بگم شهاب واسم یه اختصاصی بزنه (sm176)نقل قول:
نقل قول:
همش یه طرف این چند ساعتم یه طرف (sm1)(sm88)
حسِ خوبی ندارم(sm138)
چشام همش به ساعته (sm88)
حسن این 8282 ول کن نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm10)
آگر کتی یه دل م (sm81)
نقل قول:
ميپرسم اين چه حسيه
يكي ميگه خيانته (sm118)
نقل قول:
آلبومو بده تا صدات (sm25)
یه ذره آرومم کنه (sm81)
این نفسای آخره (sm111)
دلم داره جون میکنه(sm50)
(sm19)(sm19)
رامین ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننن
داشتم تو خیابون میرفتم
دیدم یه پیره زنه دستش لامپ کم مصرفه
گفتم ننه کمک میخوای ؟
گفت : نه ننه ، چند سالی هست شوهرم رفته
میخوام چراغ خونم بیادش روشن شه .
نقل قول:
مخاطب منظورته دیگه ؟(sm128)
فک کنم بشناسمت ، سجاد مالمیری؟
حاجی خودتو گول نزن ، آلبوم لو میره چه من بخوام و چه نخوام (sm59)
من وظیفمه با خریدم حمایت کنم که اینکار هم میکنم (sm59)
فردا سه بعد از ظهر با رفقا میریم میخریم
خودم بین 5 تا 10 تا میخرم (sm59)
کرمانشاهی هم هستم (sm59)
16 ساعت لعنتی