جدیدترین فحش ایرانی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لامپم تو دهنت
نمایش نسخه قابل چاپ
جدیدترین فحش ایرانی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لامپم تو دهنت
(sm98)
لامپم تو دهنت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اینجا رو لامپی نکن(sm70)
:|
این چجوری این ویندوزو بوت کرد !!خودم بش گفتم چیکار کن الان برا خودم نمیشه (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
از يه cd چند تا ميخرين چيكار ميكنين؟(sm77)
از صبح تا حالا دارم خالی می کنم پوستم کنده شد الان اعصابمو خرد کرد(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نابغه ای به نام دیتر بوهلن
نوشتن 36 آهنگ در یک ماه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ آلبوم مرعشی
خدا نکنه ، سوژه بدن دست ایرانی جماعت
خو فرمت کن راحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه بمیر(sm176)نقل قول:
خاک بر سرت (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm111)
(sm35)
کجارو فرمت کنم بوت نمیشه از رو فلاش چیکار کنمنقل قول:
چی شد ؟ قرار بود اختصاصی بزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید فلشت رو بوتیبل کنینقل قول:
سرچ کن ، نرم افزارش هست
پیمان
آموزش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدونه رو باز میکنم برای خودم ، یدونه هم باز نشده نگه میدارم
بقیه هم هدیه میدم فامیل و پسر عمو هام (sm120)
الآن معادلت حل شد عایا ؟(sm120)
لامپم تو مخت(sm176)نقل قول:
(sm127)(sm127)
(sm100)(sm100)(sm100)(sm100)(sm100)
امیر نکن این کارو(sm142) چرا اواتارو پاک کردی؟(sm89)
(sm134)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چرا ویندوزتو عوض نمیکنی
کاملا تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت احمق و بدبخت (sm3)
شوخی میکنم ، مخلصیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysamdall [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا...(sm132)(sm132)
ای دلِ صابمرده باز تو رو خواب برده (sm118)
پاشو از خواب و ببین ، دنیاتو آب برده (sm118)
دمت گرم اما اون نرم افزار وین تو بوت هم همینکارو می کنه خبنقل قول:
فلشتو فرمت کننقل قول:
دوباره بریز
فلش رو باید ntfs فورمت کنی . با برنامه یومی راحت می تونیYUMI.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm59)نقل قول:
خو همه ویندوز رو ntfs نصب میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه زیاده