چند سال پیش ضبط سونی میامد بازار با کیفیت هم کاست می خورد هم رکورد می کرد از سیدی توی کاست .
خیلی خوب بود .. ولی سینما خانگی تخمی امد همه جمع شد (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
چند سال پیش ضبط سونی میامد بازار با کیفیت هم کاست می خورد هم رکورد می کرد از سیدی توی کاست .
خیلی خوب بود .. ولی سینما خانگی تخمی امد همه جمع شد (sm3)
خیلی مسخره ست سینما خانگی . جفت باند 1 متری . 1 و نیم متری داره . فقط پایه ست وسطو نگاه میکنی یه بلندگو کوچیکی گذاشتن دیوثا
(sm50)
ولی هادی یسری آلبومها فقط کاست پخش شد و هیچوقتم سی دی نشد (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان پخش صوت کاست اصلی بود نو . منم کاست می گرفتم
جوینده یابندستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دست دوم به درد نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیاهوی بسیار برای هیچ (sm50)
کاست . سیدی . اینا کثیف باشن . هد و لنذتم کثیف میکنه ..
یا برعکس
نو هم پیدا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با لشگر غم میجنگم(sm50)
یاران موافق ،
به ترتیب آلبوم های آوار ، نگار و کویر از علی سورنا پلی کنید ...
نخست وزیر میلاد ...
بیداری این روزا خوابِ تلخیه ... (sm50)(sm172)(sm27)
الان وقتش نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عید توام مبارک باشه . سال خوبی داشته باشی با دلی پز از شادینقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
96 که سال مصیبت بود . امید که امسال سال خوبی باشه (sm127)
کلی دانلود کردم (sm59)
سالتون پر دانلود (sm176)
سهند جان آهنگ آدمیزاد و سایه تنها از عارف رو با کیفیت خوب داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اینطور چیزارو صالح جون ما باید تو خوابمون ببینیم، حتی داخل خوابمون هم شاید نیاد (sm54)
اینا مال او کسانی هست که زندگی آنچنانی دارند.
آدمیزاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایه تنها یادم نیست کدوم آهنگ بود.اینم بگم فعلا لپ تاپ دستم نیست باید اونم نگا کنم.
یکی هم بود
که آغوشش
روز اولِ بهار بود ... (sm50)(sm172)
مرا یادت هست ،
جای تو هم خالی ست ... (sm50)(sm172)(sm27)
بس که بد میگذرد زندگی اهل جهان
مردم از عمر چو سالی گذرد عید کنند
خسته ام از خستگی ها
خسته ازین لحظه ها (sm50)
من برای با تو بودن پر عشق و خواهشم
واسه بودن کنارت تو بگو به هر کجا پر میکشم
منو تو آغوشت بگیر
آغوش تو مقدسه
بوسیدنت برای من تولد یک نفسه
چشمای مهربون تو
منو به آتیش میکشه
نوازش دستای تو عادته ترکم نمیشه(sm50)
کلیپ نداره این اهنگ اما کنسرت داشت. من کنسرت شو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال نو بر همگی مبارک .
محمد - علی - میلاد - صالح - هادی - سهند - صابر- ساسان - یدالله - فرشید - امیر... و بقیه دوستان . شاد و سلامت باشید.(sm10)
درست اینترنت ما قطع شد با گوشی اومدم فعلا البته تا خط تلفن درست بشه.
عزیزی داداش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم همیشه کامکار باشی
فرهاد جان، من اگه بخوام رسیور بگیرم، کدوم شبکه های ترکی خوبه؟
راستی فرهاد جان، امروز رفتم که باز یک آماری از رسیور ها بگیرم، یارو starsat 90000 extreme داشت، حیلی تعریف می کرد، راستش بهش اعتماد ندارم، میشه بگی خوبه؟
ممنون
(sm128)
ممنون دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو داخل فیلم کاکل رزی خونده
شبکه های ترکی برای پخش کلیپ . Kral'tv و Kralpop کیفیت عالی جز بهترین شبکه های ترکیه برای پخش کلیپ هستند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه Power Turk دومین شبکه ای هست که کیفیت بسیار عالی دارد. شبکه Deram Turk - شبکه trt1 - و...
پخش سریال و فیلم
شبکه Atv - شبکه D - شبکه Show'tv و....
عیدت مبارک فرهادخاننقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آرزوی سلامتی و بهترینها برای شما (sm176)
دستت درد نکنه داداش (sm10)نقل قول:
گفتم بپرسم که اگه خریدم، به نصاب بگم که اینا حتما باشه (sm128)
اگر کیفیت HD زده خوب نیست . بخاطر اینکه اکثرا کیفیت HD ها کیفیت اصلی نیستندنقل قول:
نقل قول:
این شبکه ها هر جا فرکانس نمیگیره . خیلی باید دقیق باشه.
از وقتی ماهواره ترکست 4a فرستادن کلا قطع شد سمت منطقه ما
فقط شمال غرب کشور میتونن داشته باشند.
استارا - ارومیه - تبریز - اردبیل - اذربایجان غربی و شرقی
شیراز هم شبکه kral به سختی بگیره معلوم نیست