(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
مدل بهتر نداره دیگه تو سایت (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم صفرش مثل تیغه یا نه باشه که خوبه ...
اره تقریبن صفرش مثل خودتراش میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو میگیرم پس...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید به انکه خوب باشد (sm120) فقط امین تو میدونی فرق اینا با اوناکه زده برای خانمها چیه ؟(sm120)
بذار شاید اون سری ها هم موجود شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق بزرگش تو تکنولوژی اصلاحشه (sm120) هم نوع اصلاح هم جنس تیغه و....
اها (sm10)نقل قول:
میترسم اونا نیاد به این زودی اینم ناموجود شه (sm120)
البته صلاح خویش دانی اما من بودم فردا هم صبر میکردم شاید اورد به هر حال این محصول پرفروشی نیست که به این سرعت ناموجود بشه (sm120)نقل قول:
دو دلم کردی صبر میکنم حالا خدا بزرگه (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم شدی برام مثل همه
دلم ازت پر یه عالمه
تو این روزا تو زندگیم فقط غمه ... (sm50)