خداوکیلی دوبار کامپیوتر را اسنبای کردم بگیرم بکپم عین دوبار بعد چند دقیقه کامپیوتر روشن شد(sm74)
خدا به خیر کنه کم کم دارم خف میکنم(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
خداوکیلی دوبار کامپیوتر را اسنبای کردم بگیرم بکپم عین دوبار بعد چند دقیقه کامپیوتر روشن شد(sm74)
خدا به خیر کنه کم کم دارم خف میکنم(sm88)
در حال حاضر ادم کثیف ترین موجود رو زمینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این انسانیت که نیست
خیالم راحت شد (sm120) به دلیل اینکه : هر جا سخن از دعوا در موزیک باران باشد ، نام بابا اسی میدرخشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
اگه 10 تا 20 صفحه باشه خوندنش نهایت 10 دقیقه وقت بگیره ... امتحان کن (sm120) من متعلق به همه هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش آیفون بوده باو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
دی وی دیا رسید(sm120)
(sm2)
کدوما دیوث ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور نکن تنهاییت را ... (sm50)