میلاد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد(sm120)
- (sm50)
طارمی چه بچه ساده ای بود (sm70)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شب این موقع اگه برده باشیم ....(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm134)
تو ویسنته کالدرون؟نقل قول:
تو زمین اتلتیکو.. به مساوی هم راضی هستیم(sm120) البته رئال یا میبره یا میبازه.. مساوی تو کارش نیست(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکند لو بدهی اسم مرا را زیر کتک (sm50)
امیر فول آلبوم سیما بینا را از کجا بگیرم
یکی از وحشتناک ترین حسها، حس وقتیه که توی اتاق عروسکای کلاه قرمزی بری... توی انبارشون.. که بی جونن همه عروسکها(sm25)
- (sm93)
- (sm27)
- (sm50)
- (sm98)
تو چرا آدم نمیشینقل قول:
الی هستی ؟
نود 32 کرک بهتره یا لایسنس 90 روزه ؟
- (sm50)
ویندوز خودم نیست (sm120)نقل قول:
یه بنده خدایی از منزل سوال کرده بود و بنده هم بهش گفتم با نود 32 ، ورزش 3 هم نره (sm120) ولی طرف اصرار داشت و کله ی صبح اس داده بود (sm120)
لایسنس 90 روزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورن از کرک اپدیت افلاین بود دیگه ؟ و الا هیچی از خود کرک شدن قانونی که بهتر نیس
بگو جان من (sm88)نقل قول:
(sm2)گفتم چرا قیافه فن خال اینجور بود
فن خال در مورد مصدومیت کریک:
"باید او را بیرون میکشدیم زیرا کمی مصدوم شده بود. کمی احمقانه بود ولی همه ی بازیکنانم با تمام وجود تلاش میکردند و بعضی نمیدانستند 10 نفره هستیم. هواداران در حال خوشحالی و سروصدا بودند و انتقال صحبتهایم به تیم خیلی سخت شده بود. به نظرم کار عاقلانه ای کرد بدون اجازه من زمین را ترک کرد. امیدوارم مصدومیتش جدی نباشد."
سلام
ف.ی.ل شکن ی بگیرم دوستان معرفی میکنین؟
اقا یه برنامه دارم انتی ویروس هی ویروس میشناستش چیکار کنم اینجوری نشه
ویروسکش نود 32
خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرک دائمی یا همون 30 روزه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اون کرک دائمی نمیگننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم یه ماهه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش گفتم 90 روزه بگیره
(sm93)
نقل قول:
- (sm93)
خدمت اون دوستی که عنوان کردن که چرا به خواننده ای مثه اندی داری توهین میکنی و ... عرض کنم که بنده به قول دوستان شوخی چیپ و مسخره بازی از خودمو در میارم شما جدی نگیر
حالا بزار یه عکس سانسور کنم برات بزارم تا ببینی که بنده به استاد علاقه زیادی دارم
ببخشید دیگه امکانات سانسور در همین حد بود (sm120) نوروز ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)پول گرافیکم حلال شد چون پورت dvi داره و کیفیت تصویر چیز دیگریست
لاشیا چرا کابل نذاشتن براش خرج اضافی میتراشن برای مشتری 500 تومن پول مانیتوره یه کابل نداره همین ماه ژوئن 2014 هم اسمبل شده
- (sm77)
(sm77)(sm2)
داره- بر میدارننقل قول:
همینم گذاشتم امشب کتک میخورم (sm120) ممنوع کرده منزل
(sm93)