(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه باید میدونو خالی کنم بسپرمش به جوونا (sm70)
خودم این چند روزو وقت نمیکنم دادا ، تو مغازه هستم سرم شلوغه.
فیس بوق وقتگیر و مشتری پرون میباشد (sm50)
جوون فعالیه کارش حرف نداره (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت چیه؟
بلی بلی (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
از صبح که بیدار میشم سرکارم تا آخر شب ، اصن حالی میمونه که بیدار بمونم نامرد
تازه خونه هم خواهر زادم تا خود صبح گریه میکنه ، نمیزاره بخوابیم
الانم خوابم میاد
عاقا من خوابم میاد (sm128)
کوبیده شدم آقو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوشاک بانوان دادا ، لباس دوز دخترانتان را به ما بسپارید (sm70)نقل قول:
من شخصا چاکرتم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدون بدون شما اصن صفا نداره بوخودا
خدا ببخشه بهتون (sm127)نقل قول:
7:15 تا 8:02 خوابم برد و بس... (sm25)
تو اتوبان داشتم لایی میکشیدم یه زانتیا اومد کنارم گفت:داری لایی میکشی؟گفتم نه دارم واست عربی میرقصم.
.
.
.
.
.
.
.
.
. گفت : کنترل نامحسوسم بزن بغل شاباشتو بدم! :|