[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا چرا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا چرا؟
(sm2)وستهم وحشی شده وستهم وحشی شده
این عن ولایتمدارو نیگا به هر ننه قمری میرسه اینو میگه
قطعه " ديوونه " در اختيار مجموعه شهرزاد است و امشب تيزر اين كار از كانال رسمي محسن چاوشي و مجموعه شهرزاد منتشر خواهد شد. زمان پخش قطعه " ديوونه " اطلاع رساني ميگردد
دمو اومد
دوست دارم برای تو با همه فرق کنم(sm74)
تا 10 پخش میکنن
چی رو پخش می کنن دمو که اومده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تش نوشت همزمان با جشن سریالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد آهنگ الکی قمیشی افتادم (sm50)
دوست دارم نگات کنم تا که بی حال بشم
تو ازم دل ببری منم اغفال بشم
دوست دارم برای تو با همه فرق کنم(sm178)
جشن سريال شهرزاد ، با حضور عوامل و بازيگران سريال ، يك شنبه ٢٦ ارديبهشت ، ساعت ٢١ سالن اصلي برج ميلاد
به نظر از همه ی آهنگای شهرزاد قشنگتر بود.موهای تنم سیخ شد(sm74)
(sm2)قیافه رو
الکی جو میدن میمونه بعد ماه رمضوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب البوم خوبی زده جهانبخش
دوستان یکی لطف کنه از subscene زیرنویس person of interest ترجمه امیر طهماسبی رو بذاره
کی peaky blinders میبینه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
تاینی بیشعور تو سایت خودش لینک subscene میذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی !! پیکی رو دیدی ؟(sm178)
نه....
عالی شروع شدنقل قول:
از فصل های قبل قوی تر
کی تو تهرانه اونجا بارندگی هست یا نه(sm50)
(sm50)
امیر آلبومو کورش مجدد آپ کرد یا فقط کاورشو گذاشته ؟
ایشالله این آخرین آهنگ شهرزاد باشه دیگه ! آآآآآمین
به نظر اهنگ خوبی میاد
مگه بازی پخش مستقیم نبود چرا خبری نیست
انداختن ساعت 12
تو نمایشگاه یه دختر با اهنگ برقصا محسن میرقصه (sm59)
اگه ندیدین اپ کنم. تو گروه تلگرام خودمون فرستادم
گزینه Privacy and Security تو ستینگ تلگرام کجاست؟چن ساعت دنبالشم.شات میدین
یکی تلگرام چاوشی رو بده
نقل قول:
گروه تلگرام لینک بده
لعنتی چقدر اهنگ تتلو خوبه (sm81)
تو نمایشگاه دختره با اهنگ برقصا محسن شروع به رقص میکنه