تو خیلی مردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و گولتون رو بدین رسول بخوره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو خیلی مردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و گولتون رو بدین رسول بخوره (sm2)
من فقط گول عشقم صابر رو میخورم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفتو یادت باشه هاااانقل قول:
صابــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ر بیا رسول میخواد گولتو بخوره(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول نظرتو نگفتی واسه این امضا
شرت حسین چه بیرحمانه زیباس(sm81)
خسته ام نگو نه
شکسته ام نگو نه (sm98)
perfect (sm118)نقل قول:
خوبه که نیستی تو این روزا زندگیم برخلاف تاریخ
خوبه که حالم نمیبینی حال من حال چکش و میخ (sm21)
(sm70)
يه فاميل تاسيساتي داريم؛ دوبارشوفاژاي3پاه رو هواگيري كرده، ديروز توافطارميگفت: خبر موثق دارم ظريف واينا اگه توافق كنن؛ برسن تهران؛ بازداشتن.