در برنامه توزیع (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در برنامه توزیع (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه مادر جان مامان جان آبجی جان (sm120) چرا اینقد منو اذیت میکنی (sm120) مامان اینقد بچش رو اذیت میکنه ؟ (sm120)به همون پشتیبانی که زنگ میزنی بگو آی پی رو میخوام به صورت دستی وارد کنم ، 16 تا رقم هست ( مثلا 314 و ... ) اینا رو ازش بگیر بعد من بهت میگم چیکار کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامان ها اینقد خنگ نبودن (sm120) البته دور از جون شما(sm10)
(sm111)
نه خب طول کشیده فراید تکثیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چرندیاتی میگن که فقط خودشون باور میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پسره اسمش چی بود آلبوم تیک رو داد بیرون
شنبه آلبوم نیومد میگفت این شرکت بدقولی کرد امروز پخش نکرد . دادم به شرکت پخش دیگه دوشنبه میاد (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی احمدوند مگه کلا چندتا میخواد بفروشه که تکثیرش آماده نشده (sm70)
من که پرسپولیسی هستم بازیاشو نیگا نمی کنم حالا برم استقلال رو ببینم ؟!(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والیبال و بعدش بسکتبال رو دیدم که حالمونو گرفتن باز بسکتبال خوب بود ولی والیبال (sm3)
فک کنم همون یدونه ای که من می خرم بفروشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف زیاد تایید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]