نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمین تُف کن تو صورتم اگه ساکتم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمین تُف کن تو صورتم اگه ساکتم (sm50)
از سری شاهکارهای دیده نشده
رایحه پاپایای کال
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
ترانه هایی از طبقه دوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی فیلمهای دیده نشده دهه 1920 فرانسه
دولوک، ابشتاین، گانس و...
سینمای نوآر فرانسه
بونوئل، تروفو، گدارِِ بزرگ
تمام فیلمهای لوکرسیا مارتل
دختر مقدس، زن بی سر
تمامی کارهای کوریدا
موبوروسی، هیچ کس نمیداند، مسافت
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm50)
(sm132)
(sm127)نقل قول:
چو ماه نو ره نظاره گران بیچاره
زند به گوشه ی ابرو و در نقاب رود ... (sm50)
(sm74)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من و الحاد من اعجاز دین کاری نکرد... (sm50)
امیر آلبوم شجریان از بیپ تونزه؟! (sm50)
الا ای طوطی گویای اسرار
مبادا خالیت شکر ز منقار ... (sm50)
گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید
گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید ... (sm74)
اون روز نبودی دلم برات تنگ شده بود فک کردم دیگه رفتی .. (sm50)نقل قول:
همون روزی که پست دادی گفتی خداحافظ (sm172)
می دانی ، فلانی جان،
زندگی شاید همین باشد
یک فریبِ کوچک
آن هم از دستِ گرامیتر عزيزانت،
من که باور کرده ام ، باید همین باشد ... (sm27)
قربونت دلت(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم یونی تو خوابگاهم... لپتاپ ندارم و نتمون هم که تخمیه... واسه همین دیگه اکثرا اینجا نمیتونم بیام... (sm172)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوری کدوم شهر دانش گاه میری !؟
(sm81)نقل قول:
ای داد بیداد ای داد بیداد باز امشب هوا مثل هرشبه
حال عاشقا مثل هرشبه درد بی دوا مثل هرشبه
ای عزیز جونم روزگار ازم عمرمو گرفت جونمو گرفت
آخ که آسمون گریه داد به من قطره قطره خونمو گرفت
ای عزیز جونم واست میخونم میگم عشق توحرم آتیشه
اگه بمونم اگه بمیرم عشق تو دلم تموم نمیشه
ای عزیز جونم می کشه منو بغض گریه هام
ای عزیز جونم دیگه نمیشه درنیاد صدام
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث بشین (sm2)
(sm2)
پخخخخخ... (sm120)نقل قول:
ديوث (sm2)نقل قول:
09 Tamasha
از تماشای تو برمیگردم...از غمانگیزترین زیبایی
از تماشای تو برمیگردم...به خودم،به گوشهی تنهایی
من یه رویا با خودم دارم ازت...که منو از همه چی ترسونده
اولین و آخرین دیدارت...لحظه لحظهش توی یادم مونده
میدونم چه ساعتی خندیدی
میدونم چه لحظهای پلک زدی
حتی وقت رفتنم یادم هست
تا کجا پشت سرِ من اومدی
آخرین فرصتِ تنهاییِ من...تو هنوز یه دنیا فرصت داری
همه میگن که حقیقت تلخه...تو نه تلخی،نه حقیقت داری
توی این شهرِ فراموش شده...راهِ برگشتنمو گم کردم
راهی غیر از تو ندارم وقتی...از تماشای تو برمیگردم
میدونم چه ساعتی خندیدی
میدونم چه لحظهای پلک زدی
حتی وقت رفتنم یادم هست
تا کجا پشت سرِ من اومدی....
حسین غیاثی
(sm50)
دریا برای مردن ماهی بی اختیار فاتحه میخواند
ماهی به خنده گفت که گاهی هجرت علاج عاشق تنهاست
اما درون تابه نمیپخت از بس که بیقرار وطن بود...
(sm172)
(sm151) (sm2)(sm234)نقل قول:
تریاق (sm178)(sm1)
(sm81)
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm234)
در اشتياق گلی كه نچيدهام
می لرزم ... (sm50)
مثل نوزاد از رحم بکنیسر ِ پستانکی خرت بکنند
مثل یک مرد زندگی بُکنیدست ِ آخر لچک سرت بکنند ...