Mr Unknown
پاشو بر حمایتت رو از مردم مظلوم فلسطین نشون بده
مثلا مهندس این مملکتی
نمایش نسخه قابل چاپ
Mr Unknown
پاشو بر حمایتت رو از مردم مظلوم فلسطین نشون بده
مثلا مهندس این مملکتی
ایمی پرامین (sm77) الان دیدم (sm25)
داروهای ضد افسردگی ِ قوی تجویز شده به دلیل اینکه اضطراب زیاد بوده و این اضطراب باعث تحریک معده و روده میشه
ایمی پرامین قویترین داروی ضد افسردگیه که البته در موارد اضطراب شدید هم استفاده میشه !!
البته به بنده ربطی نداره ولی بهتره سه روز ِ اول یک چهارم استفاده بشه ! البته نظر دکتر مهمه ولی اکثراً به دلیل قوی بودن ایمی پرامین همین رو تجویز میکنن
البته اینجا ایمی پرامین فقط برای جلوگیری از اضطراب تجویز شده و ربطی به افسردگی نداره و جای نگرانی نیست !!
ایشالله زودتر خوب میشه
دکتر اسی هستم
سوالات دارویی شما را پاسخگو میباشم
چه ربطی داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم 5 ساله دارم به دستور پزشک والیوم میخورم
والیوم 10 ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو شاید یه فرجی شد فرستادند فلسطین اونجا درآمدد صدبار میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم چه ربطی داره(sm70)نقل قول:
با من بحث نکن بهت میگن برو چندتا شعار بده و چندتا پرچم آتیش بزن و بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعاً والیوم میخوری ؟نقل قول:
بلینقل قول:
دکتر گفت افسردگی شدید داری 5 ساله دارم میخورم