نه خود دیسک هستش میخوام خروجی بگیرم ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خود دیسک هستش میخوام خروجی بگیرم ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها درسته ریز تنظیمات تخصص آقا صابر ... ولی یادمه امیر آقا نرم افزاری که برای ریپ زدن معرفی کردن EZ CD Audio Converter بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم خوبه ولی آیتونز یه چیز دیگه ست
فرمت رو بزار رو ویو به بقیه تنظیماش دست نزن
تا امروز فکر میکردم دیسک آلبوم ماوی ماوی ابراهیم اینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا میدونه کاروهایی که از سی دی های داریوش دارم اصلیش چجوریه(sm25)
(sm331)
(sm98)
(sm161)دیگه دارم گیج میشم(sm161)
نخیر عزیزم این اشتباستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه میگی تو ؟ یعنی چی ؟ خب اون تا داریوش اصلیه ..نقل قول:
اونم که ترکی هستش اونم اصلیه دیگه .. حالا سیدی های سری اول آینه ای بود آینه ای قشنگ تره من خوشم از آینه ای میاد وگرنه تو کیفیت که یکسانه