ساعت 4-5 عصر به وقت ما تازه میاد روی استیم تا اینا بتونن کرک کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
ساعت 4-5 عصر به وقت ما تازه میاد روی استیم تا اینا بتونن کرک کنن
میگم هکرای ایرانی انگار کرکش کردن ..
ایرانیا ریدن
این نسخه هم گفتی استیم مال اون نی ..
کسایی که موقع پیش فروش خریدن بازیو زودتر به دستشون رسید ..
این همون نسخه پری لود هه ..
شانس رو میبینی ..
Razzor بازی رو Online ش رو برداشت شد 25 گیگ ..
الکی 60 گیگ دارم دان میکنم ..
(sm74)
خب پریلودم از رو استیم میاد دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو الان دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصیت اون فردی که شخصیت طرف مقابل رو تخمی میبینه زیر سواله (sm50) چون خود اون فرد هم حتماً به دلیلی که تو ذهنش داره ، شخصیت طرف مقابل رو تخمی میبینه (sm50) بادمجونم تخم داره ...
سایت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسانی که نسخه PC را پیش خرید کرده اند می توانند این بازی را در تاریخ 7 آوریل pre load نمایند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر هستی؟
ینی خود راک استار برا دانلود قرار داده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به صورت نصبی باس دانلود کنی ..
15 مگ داره اونو دان کن اول ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشه عکس بالای صفحه رو به من بدید
علی سایت خودته !?؟!
اره دادا
ممنون صاحب
از بیخ غلطه حرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی چی ؟ الان تو خیابون گـوه ببینی بگی این گـوه شخصیتت میره زیر سوال بگی گُله میاد روی سوال؟؟
شخصیت تخـمی هم همینه .
هیچ رقمه نمیشه توجیهش کرد و صد البته پنهون ...
معیارشم برا همه تقریبن یکسانه .حالا خیلی طرف حرفه ای باشه و بخواد نشون نده 4 روز دیرتر معلوم شه
(sm2)
علی میرفتاح در اعتماد نوشت: من هم موافقم كه پهلوان زنده را عشق است اما هر پهلوان زندهاي را كه فيلم نميسازند از زندگياش، يعني الان همه فيلمها ساخته شده و همه شخصيتهايمان به پرده سينما راه يافتهاند الا سردار سليماني؟ حالا اگر هاليوود بوديم و سينما توي مشتمان عين موم بود و هر چيزي را كه ميخواستيم به طرفهالعيني ميساختيم و مورد پسند دنيا واقع ميشد يك حرفي. يك جوري برنامه ميريزند كه هركس نداند فكر ميكند بنهور و دهفرمان كه نه، بلكه بردمن و موسي و بوي هود را اينها ساختهاند. من نميخواهم سينماي مليمان را بياعتبار كنم اما ما تصادف ساده و معمولي را عاجزيم كه در سينما نمايش دهيم. يك تعقيب و گريز معمولي را صد بار گاف ميدهيم تا نماي اولش را به آخرش بچسبانيم. كسي كه تيكن ميسازد حق دارد بيايد زندگي ژنرالشان را به تصوير بكشد اما كسي كه توفان شن ميسازد، سمت سردار سليماني نرود بهتر است. سردار كه جاي خود دارد توي تلويزيون از پس زندگي يك گروهبان ساده برنميآيند. درجه مهدي فخيمزاده در سريال عيدش چه بود؟ استوار؟ ستوان؟ حالا هرچه. مهدي فخيمزاده با آن همه واردي و اهن و تلپش بايد ميديديد كه چه افتضاحي درآمده فيلمش. من چند دقيقه ديدم كه در يك رستوران بيوك ميرزايي قرار بود با تير مهدي فخيم را بكشد. آبروريزي بود. هيچ نميفهميدي كي به كي است. تيكن را ميدادند اين دوستان ميساختند كل سيا را به خاك سياه مينشاندند. همه ترس من اين است كه سردار سليماني را بسازند و همين كارشان باعث شود كه داعش و غير داعش رويشان را زياد كنند و گستاخي كنند و... از عرض من نرنجيد. من منكر سينماي ملي نيستم و توان رفيقان فيلمساز را هم واقفم. لذا در كمال تواضع عرض ميكنم بلكه خواهش ميكنم كه با همهچيز شوخي كنيد و درباره همهچيز فيلم بسازيد جز سردار سليماني. مگر ما چند سردار داريم؟ حالا بقيه چيزها زيادند و به نظرم به جايي برنميخورد كه چندين فيلم ضعيف بسازند... يادم آمد يكي هست توي فضاي مجازي كه فيلمهاي مناسبتي ميسازد و به ايرج ملكي مشهور است. ظاهرا جدي و حساب شده ميسازد اما كاربران به آن ميخندند و نوع فيلمسازياش را دست مياندازند و برايش مضمون كوك ميكنند. عيب ماجرا اين است كه اين رفيق بزرگوار فاصله چنداني با فيلمسازان حرفهايمان ندارد و آنها هم همين تصنع و تكلف را درآثارشان دارند منتها قدريتر و تميزتر و حرفهايتر. من البته حساب چند فيلمساز بزرگوار را كه آبروي هنر كشورند از بقيه جدا ميكنم اما با همه اينها معتقدم كه اگر شده برويم جلوي ماشين شمقدري و دوستانش بخوابيم نگذاريم كه فيلم حاج قاسم را بسازند. اين محبوبيت ارزان به دست نيامده و نبايد مفت و مسلم از دستش داد. اصلا سليماني هر چقدر از ديدهها پنهان باشد و جلوي دوربين نيايد هم براي خودش بهتر است و هم براي طرفدارانش و هم برايشأن نظامي مملكت. ما هرچه را كه در چنته داريم نبايد رو كنيم يعني حتي اگر ريدلي اسكات هم ميخواست چنين پروژهاي را پيش ببرد بايد جلويش را ميگرفتيم. سليماني كه رمبو و جيسون بورن نيست. ميخواهيد فيلم جذاب و اكشن بسازيد موضوع كم نيست. چرا از تخيل خود استفاده نميكنيد؟ سردار سليماني خود نماد صدها جوان و جوانپيري است كه موي خود را در عملياتهاي نظامي سپيد كردهاند و هركدام براي خود يلي هستند اما دخلي به فيلم و سينما ندارند و نميشود بلكه نبايد دراماتيزهشان كرد و به تقليد از هاليوود فيلمشان را ساخت. بحث قداست و شأنيت اين بزرگان يك طرف بحث توان نظامي ايران يك طرف. باز برگردم به بضاعت فيلمسازيمان. فيلمهاي هستهاي تلويزيون را ببينيد. بيشتر باعث خنده و شوخي است. شما به من بگوييد دوستان ما كدام فيلم را خوب و جذاب ساختهاند و از پس كدام مضمون سياسي و نظامي آبرومند برآمدهاند تا بگذاريم با خيال راحت بروند سراغ موضوعاتي به اين مهمي و حساسي. واي به حالمان كه بخواهند عشق و عاشقي و درام را هم داخل در سينما كنند و رابطههاي عاطفي را هم به تصوير بكشند. عجله نكنيد. اين سينما با اين مخاطب كاري زمين مانده ندارد و ماموريتي در اين باره بر دوشش سنگيني نميكند. به همين فيلمهاي آپارتماني قناعت كنيد و قاچ زين را بچسبيد، اسبسواري پيشكش. گيرم كه خوب ساختيد. كيست كه بيايد ببيند؟ مگر روباه افخمي را كسي ميبيند؟ مگر شما براي كسي حوصله سينما گذاشتيد؟
نکند لو بدهم اسم تورا زیر کتک (sm50)
اونشو دیگه نمیدونم رسمی غیر رسمی اون دو تا نبود اینم 13/8نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت امروز نت :|
(sm27)
گفتی بدون اینکه بری داخل تاپیک عنوان عوض کنی ببین دو تاش داره دو تاش ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر شاهین تک اهنگ نمیده قبل البوم؟
(sm2)اشترم داشتی ابی گوش میکردی
با اون شکلکا دیگه کاری ندارم یکیش هس برای تغییر عنوانه من فک کردم روش حتمن باس بزنی در صورتیکه الان فهمیدم رو کادرش بزنی تغییر عنوان میادنقل قول:
اول اینکه ما در مورد گوه و ... صحبت نمیکنیم در مورد شخصیت یه آدم صحبت مکنیم !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معیار شخصیت تخمی از نظرت چیه ؟؟؟!! اصن شما که میگی همه جا یکسانه ، معیارشم چیه ؟؟ ببین عزیز من نمیشه که هر فردی رو چند بار دیدی و به ذهنت رسید که شخصیت تخمیه ، بیای معیار واسش تعیین کنی و ... اون ذهن توئه که شخصیت اونو تخمی میبینی ، همه مثه تو فکر نمیکنن که !! علامه دهر هم که باشی نمیتونی متر و معیار تعیین کنی واسه شخصیت آدما !!!
4 قرن همه طول بکشه بازم نمیتونی نظرت در مورد شخصیت طرف مقابل رو بر اساس معیار خودت تعیین کنی !
ذهن اون کسی که شخصیت طرف مقابل رو تخمی میبینه بیماره !
خوب خواننده خارجی میدونه که کپی رایت داره و آلبوم در سراسر جهان و کشور فروش میکنه ، کمپانی هم قرارد آنچنانی باهاش مینده !!نقل قول:
اسمش ممد نوبریه؟ کی میده؟نقل قول:
(sm176)
بهترین سایت اپلود عکس چیه؟ برا سایت میخوام
اکینقل قول:
اینو میشه یکی ویرایش کنه خط های مشگیش رو خوب مشگی کنخ من فتوشاپ ندارم رو این سیستمم
اون زمان فرق میکرد با الان ! ایرانیا اون ور هم بیشتر میخریدن البوما رو ولی الان همه دانلود میکنن و یه سنت هم گیرشون نمیاد و اصلاً به صرفه نیست ! الان یه دلار هم یه دلاره واسشون !نقل قول:
داریوش هر چی رادیو بگه همونه
یا این [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان بلدی؟
الان دسترسی به فتوشاپ ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای که چه شیرین بود ، عشق و یگانگی
چقد زود گذشــــــت ، روزهای عاشقی
دلمون پر شادی بود ، پر از مهر و وفا
تو با قلبی پاک ، دور از غم دنیا
توحید عظیمی
مرسی استاد (sm50)