(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جان دمت گرم بابت دی وی دی فرامز آصف (sm127)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداش. مرسی بابت دی وی دی ها.
میگم هادی جان، دی وی دی از فتانه و حمیرا نداری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش . نه دی وی دی ندارن فتانه و حمیرانقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)(sm1)
چرا میخند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشتن این شخص حلال حلال هستشنقل قول:
من موندم حامد همایون چی داره آخه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که فقط همون آهنگ چتر خیس رو دوست دارم و بقیه رو که اصلا، حالم بهم میخوره (sm2)
من حتی اون آهنگشو هم دوس ندارمنقل قول:
کارای ت.خ.م.ی
(sm2)(sm30)
بهنام بانی که کلا هیچی (sm2)
دلشون خوشه با این صداهاشون (sm25)
بهنام بانی - هیراد - حامد همایون (sm3)
چشمان دست تو و ترس به چشمان من ست(sm50)
این سبک جدید رو فکر کنم آرش و مسیح و مسعود جهانی و حامد برادران مد کردند.
ولی خوب موفق هم شدند، هر خواننده ای الان همینطوری میخونه.
ولی من حمید هیراد رو قبول دارم، اولا مثل اونا هر هفته کار نمیده، دوما، شعراش واقعا قشنگه، سوما، ملودی هاش همیشه یکسان نیست.
گرفته واسه اینا دیگه
خوب پولی زدن به جیب، کثافتا (sm51)
روزبه بمانی + علیرضا افکاری (sm19)
فرهنگ ملکی - سفر کردم (sm50)(sm127)
یادمه سال 84 یا 85 بود یک دی وی دی از فتانه داشتم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی گشتم اثری ازش پیدا نکردم
مطمئنی که شرکتی بود /نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نه والا یادم نیست شرکتی بود یا نه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یادمه حدود 15 تا موزیک ویدیو داشت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
(sm50)
تو شقاوت شب قرن یخی . . .(sm172)
شرقی یِ تن داده به باد . . . (sm74)
طلایه دار تا ابد . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش می شد طلایه دار رو کنار مرضیه گوش بدم . . . (sm25)
دل همه ی ما خونه . . . (sm172)
(sm50)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیزارم از اینکه تمام عمر
از روی عادت عاشقت باشم (sm50)
الان پاک میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میام از شهر عشقو
کوله بار من غزل
پر از تکرار اسم
خوب و دلچسب عسل(sm50)(sm127)
دور از تو چه غم ها کند آزار دلم
اهنگ جنون میزند این تار دلم
(sm50)
هادی جونم (sm127)