قربانت برم امضا قشنگ (sm51) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربانت برم امضا قشنگ (sm51) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطرات مبهم (sm118)
ترانه هاش و اجراهاش کلا شده ادا در آوردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملوی هم که کلا بیخیالش شده اصن نداره همینجور کاغذ و میذاره جلوش یا علی
یک ساله دقیقا دارم همینو میگم من !نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا انگار داره انشا میخونه از بعد از آلبوم خاطرات مبهم کلا زد به جاده خاکی
بهترین آهنگاش " گرامافون " و " شک می کنم " (sm50)
معرفیش کن به صفاریاننقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه کارای البومش خوب باشه (sm172)
نشد من اینجا یه حرفی بزنم چیز صفاریان رو به پیشونیم نزنن (sm27)
شوخی میکنیم باهات (sm120)(sm10)نقل قول:
باع :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هفته دلتنگیش بهتر بود هرچند اونم زیاد به این نمیچربید
پس خدا کنه اینا کارای متوسط البومش باشه (sm120)