گفت 4 تا ترانه دادم به یزدانی که 3 تاشون با ملودی های آروم کار میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفت 4 تا ترانه دادم به یزدانی که 3 تاشون با ملودی های آروم کار میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب گاوی هستی تو من به عنوان خدای کیفیت 35 مگ آهنگ نمیدم که تو دادی ..
کوالیتی این کار بسیار بالاس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
35 مگ آلبوم امید جهان رو 128 گرفتم رو هم 35 مگ نشد حالا یه آهنگ زدی 35 مگ
wave میزاشتی استاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 دقیقه چه خبره ..
آهنگ موزن 4 دقیقه به زور گوش میدم ..
صدای زنگ از خواب پا میشی رو میمونه ..
ای خدا روانی شدم (sm81) (sm1)
(sm50)
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق
خواب رفته مثل آتیش زیر خاکستر داغ
یه تفنگی که مثه یه مرد گریه میکنه
شبو با روح پرنده های مُرده تو اتاق ..
با دوتا میخ سیاه مونده رو دیواره سفید
تو سر هردوی ما وسوسه ی آزادی
خیلی وقته بوی خون خونه رو پُر کرده و من
خیره ام به آخرین ارثیه ی اجدادی ..
(sm88)
زحمت بسیار برای این کار کشیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول یه کاری کن حجم کار به زیر 4 مگ برسه اینجوری کمتر فحش میخوری(sm2)
این بابا مجریه برا ظهر عطش تعریف کرده ..
استقبال بشه فایل ایمج رو میزارم (sm2)نقل قول:
من به کوالیتی کارم حساسم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین غیاثی هم یه کار به استاد داده (sm59)
فکر کنم این سری با دوتا دی وی دی و 20 تا آهنگ سرکار داشته باشیم (sm120)
این الان بیشتر شبیه یه دمو از آلبومه ..
دقیقا توضیح بده چجوریه دانلودش بکنم ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا هر یه دقیقه یه بار فضا عوض میشه ..
گفتم که سبک آهنگ ها فرق داره دیگه عجب فوکی هستی تو (sm2)نقل قول:
این موسیقی در سبک ف...اک راک متال ساخته شده
ساعات رایگان که هیچ ترافیکی حروم نشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روح لمی با شنیدن این آهنگ به معراج رفت
ترج-یح میدم محید خطی خطی گوش بدم تا این ..
یعنی واقعا دهنت سرویس (sm30)نقل قول:
لیاقت موسیقی روز دنیا رو نداری (sm2)نقل قول:
فوکی تو چه میدونی هنر یعنی چی این همون آوانگاردیه که کچل گفته بود (sm120)
مرسی که به نکته ی ظریفی اشاره کردی (sm2)نقل قول:
مسخره نکن دیوث ترک 2 موزن من باشگاه میرم طرف میذاره صدارو میکنه ته ..
بعد اون آهنگه که میگکه خانومم دریا کنارو پرسه های عاشقانه هم میذاره ..
حیف سونی موزیک بعد از لو رفتن آلبوم گروه سرود ورشکست شد وگرنه میتونستن روت سرمایه گذاری بدون بازگشت سرمایه ی اولیه و منجر به شکست انجام بدن
یه چی بگم تا یادم نرفته ..
سینجول عکس 40 مگی از خودش بزاره دانلود کنیم بهتر از آهنگ رسوله (sm2)
یه توصیه ... دیگه به اون باشگاه نرو (sm2)
هادی فک کنم رف با وویس من خودشو ارضا کنه .. :l
اونجایی که میری احیانا باغ وحش یا سیرک نیست (sm2)
البوم بعدی پیام خرصدا رو من قراره تنظیم کنم (sm2)نقل قول:
نقل قول:
به جا بود واقعا .. :l
(sm2)