هادی فک نکنی یادم رفته
میفرستم برات ولی باید صب کنی
لواشک خوب تابستون پیدا میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی فک نکنی یادم رفته
میفرستم برات ولی باید صب کنی
لواشک خوب تابستون پیدا میشه
(sm59)میدانم
کسی به یاد مریم های پرپر
کسی به فکر کوچ کفترا نیست(sm172)
(sm50)
داریوش شایگان . . .
تف به این روز گار که من باشم و داریوش شایگان از بین بره . . .
خوش باشی ، جنونِ هوش یاری !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرهنگ ملکی | گلکم (sm50)
(sm182)
میگم فرهاد. داخل فیلمها، کلمه ی "تمام" رو خیلی میگن.
طبق ترجمه ای که می کنند، میشه "باشه"
درسته؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نبودم ... بد نبودی
دروغ تو كار ما نبود
دستای جوهریمونم ،
قد حالا سياه نبود ... (sm50)(sm172)
بازم ساعت 1 شد و نت رید (sm3)
اره درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم باید به خودشون برینه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یک نفر هم بود ،
سرزده می آمد ، نمی ماند ... (sm50)(sm172)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Aşkım, beni kırma
(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)،
... (sm27)
حالم از دنیا بهم میخوره خیلی نامرده(sm172)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
بابک جهانبخش - امشب چه دیدنی شدی (sm54)
دوستان، یک فروشگاه اینترنتی فرهنگی سراغ ندارید که بشه آلبوم های اورجینال رو خرید مثل آلبوم "منو بارون" از بابک جهانبخش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین این به کارت میاد!!
(sm50)
دستت درد نکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمینید که cd اورجینال ناشر رو میفرسته؟
(sm50)
خواهش , والا خودم چند تا فروشگاه میشناسم که از اونا خرید میکنم اونی که شما گفتید نداشتند این سایت رو هم همون موقع پیدا کردم اگه شک داریید شناسه اطمینان پرداخت داره !نقل قول:
(sm50)
فروشگاهی رو سراغ نداری داداش که آلبوم های دیگه ی بابک جهانبخش و آلبوم های قدیمی حمید عسکری رو موجود داشته باشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
امیرآقا آلبوم پاپ داخلی هم برای فروش داره دیگهنقل قول:
(sm2)
(sm54)
چه آهنگیه ستاره سیاوش (sm50)
اگه تو نبودی امروز [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]از نفس افتاده بودم
خاطرات فردا هامو دست دیروز داده بودم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm72)(sm127)