دکتر هاوس فکر کنم بپسندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم سریالا خوشت میاد الان؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دکتر هاوس فکر کنم بپسندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم سریالا خوشت میاد الان؟؟
اره اینو من جا انداختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم جنایی مافیایی تاریخی داره تو بریتانیا همه کس پسند نیست ولی من میپنسدم اما بعید بدونم با سلیقه امیر جور در بیاد واسه همون نگفتم
ایضن فقط دو فصلشم اومده من اونایی رو گفتم که بیشتر اومده (sm120)
خو ندیده باشم 99 درصد نظرات مثبته بهش !(sm120) امتیاز 8.8 هم گرفته و بازیگر های خوبی هم داره زیاد هم طولانی نیست 12 قسمتش اومده ! فضای مافیایی و گانگستری هم دارهنقل قول:
غیر از این هم person of interest عالیه دو فصلش رو دیدم اکشن خفنی داره . درسته که هر قسمت در مورد یه پرونده خاص هست ولی در کنارش داستان دنباله داری هم داره
house m.d هم که عزیز دل منه (sm19) کاراکتری شبیه به شرلوک ولی توی بیمارستان ! فرقش با جنایی اینه که توی جنایی دنبال قاتل هستن اینجا دنبال بیماری
فضای خاصی داره ولی اگه خوشت بیاد بدجور درگیرش میشی من 2 قسمتش رو دیدم خیلی خوب بود ولی وقت نشده بقیشو ببینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم والا اونایی که گفتم بهتریناشهنقل قول:
تو مایه های واکینگس و گیم او the last kingdom هم هست
«مردی در قلعه بلند» داستان پیروزی رایش سوم در جنگ جهانی دوم و روایت تاریخ جهان این بار در صورت پیروزی نیروهای متحدین است (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميان رده معموليهنقل قول:
استفادت چقدره؟؟
- (sm2)
تو این کیرو میخای ببری
(sm70)نقل قول:
در حد تلگرام و ایستا و اینا بخوای کارتو راه مینداره
یکم بیشتر هزینه کنی اینم هست البته تو بازار اینا ارزون تره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]