ذات الریه چه ربطی به خون دماغ داره؟؟(sm77)
خواهشن چیزی نمیدونین تز الکی ندین
خون دماغ هزار علت داره 990 تاشم بی خطر وطبیعیه
این پوریا هم همش دو بار خون دماغ شده اونم محدود حالا در صورت ادامه دکتر میره نشون میده ولی بیخودی بزرگش نکنین (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
ذات الریه چه ربطی به خون دماغ داره؟؟(sm77)
خواهشن چیزی نمیدونین تز الکی ندین
خون دماغ هزار علت داره 990 تاشم بی خطر وطبیعیه
این پوریا هم همش دو بار خون دماغ شده اونم محدود حالا در صورت ادامه دکتر میره نشون میده ولی بیخودی بزرگش نکنین (sm98)
dfx نصب نداشتی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریل تک نسخه جدید نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا داشتم ! چی کار کنم ؟ (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم آپدیت میگه : Your Device Is Up To Date (sm54)
(sm21)
واسه همونهنقل قول:
برو تو دیوایس منیجر قسمت sound , video و ..... درایورشو پاک کن
اذان زد برم نماز بخونم.......(sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات . . . (sm19)
بذار امتحان کنم . . . (sm155)
نقل قول:
قربانت عزیز ! DFX رو خاموش / روشن کردم ردیف شد . . . (sm118)
بازم مرسی . . . (sm134)