فلشو عقب زدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاپو نیار یه راست بوت دیوایسو بیار بالا بزار رو فلشت بعدم بزن
نمایش نسخه قابل چاپ
فلشو عقب زدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاپو نیار یه راست بوت دیوایسو بیار بالا بزار رو فلشت بعدم بزن
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو سراغ همون راه حل سایتنقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
از اول دبیرستان متنفرم(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا دفعه های قبل رفته بودی آلبومو نداد یا نرسیده بود؟ (sm176)
بارون؟(sm74)خوش به حال شما شمالیا
مشهد که سرد و خشکه
کارت شارژ 5 تومنی میگیرم ویندوز 10 نصب میکنم (sm59)
صبا میرسه دستش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط روزِ اولش خوبه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی معلم اینجوری ندیده بودم(sm120)نقل قول:
ویندوزتو عوض کن (sm176)نقل قول:
ممنون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
(sm2)
این چه اصراریه که دم البومی ویندوز عوض کنین خو..وبیندوز 10 و که نمیخورن به همه میرسه..پلیز ویت..(sm77)
خب همون کارو می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چهر تا گزینه داره
usb-fdd
usb-zip
usb-cdrom
usb-hdd
قبلا با سی دی رام میشد الان نمیشه
مجبورم میفهمی مجبورم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال عوض کردنم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لپ تاپ داری ؟نقل قول:
نقل قول:
واسه من اسمه فلشمو اورد
بقیه رو امتحان کردی ؟ شاید اون نباشه
نه pcنقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوالی بدجوری ذهنمو درگیر کرده...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چقد طول میکشه زرافه بالا بیاره؟؟
تو به عنوان معلم این مملکت باید الگو و اسوه ی صبر و بردباری باشی(sm120)نقل قول:
مادربرت چه برندیه؟ بگو تا راهنماییت کنمنقل قول:
نه من کلا اسم فلاشو نمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه هم امتحان کردم اعصابم ریدمان شد
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
gigabye x48-dq6نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال از فلشهنقل قول:
ای بابا (sm9)نقل قول:
صبئرتر از من که صبر میکنم تا نسخه نهایی ویندوز10 بیاد و به حرفت گوش کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومم بیاد ما از سایت اومدن کم کنیم که از درس و مشقمون موندیم(sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm132)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدم نمیگه هانقل قول:
نامردا همتون صبر کرده بودین رو من تست شه بعد بگیرین (sm2)
آقا اینجا کسی آدرس جدید سایت imdb-dl رو نداره ؟
از همون اول بهت گفتم ولی گوش نکردی دیگهنقل قول:
به قول دوستمون فلش مشکل داره . با یه فلش دیگه امتحان کن.
در ضمن مادربرت هم از سری 4 . قدیمی هست . الان مادربردهای جدید سری 9 و 8 هستند.
یه حالت دیگه اینه بایوس رو آپدیت کنی
(sm50)