(sm70) آهان فک کردم داری میگی آژاکس آمستردام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آژاکس نی اِی جکس میگن ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) آهان فک کردم داری میگی آژاکس آمستردام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آژاکس نی اِی جکس میگن ..
عامیانش میگن آجاکسِ یا آزاکسه ، دیگه باید بری خارجی تا بگی ای جکس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) دهنت همه میگن ای جکس ..نقل قول:
سکوت مرموز موزن قبل از آلبوم (sm50)
(sm2)منو بگو گفتم شاید یه تکنولوژی جدیده اژاکس من خبر ندارم (sm30)
(sm2)
یه جا دیدم نوشته بود آهنگ جدید محسن چاووشی قسمت 14 یا 15 م
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها تا 2 تومن لپ تاپ چی خوبه ؟