ماییم و آب دیده... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ماییم و آب دیده... (sm50)
رسول دیوث وایسا دنیا رو فرستادم 320 (sm120)
یکی بود یکی نبودم الان برات آپ میکنم از آیتونز ریپ زدم (sm126)
این دیگه از کجا ظاهر شد (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من هرکسی رو که دعوت نمی کنم طرف از اول عمرم سر جمع 2 بار منو ندیده میخوام دعوتش کنم بیاد چلو گوشت بخوره ؟؟ اون شخص بیاد چیز منو بخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم عقد و نامزدی خلوته معمولا نهایت 300 نفر ولی اون مجلس جشن عروسی مهمون زیاده
من همون اول توافق می کنم همه مخارج باید فیفتی فیفتی باشه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم خیلی ممنون واقعا زحمت کشیدی (sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی کسایی که نمیشناسی 300 کادو میدن بعضیا خیلی صمیمی100میدن(sm2) زود قضاوت نکن اونا که رودرواسی دارن بیشتر میدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فامیل های ما اینجوری نیستن میان خانوادگی سیبیل به سیبیل میشینن فوق فوقش خیلی حال بدن 50 تومن میدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خرجات در اومد ؟نقل قول:
الا ای طوطی گویای اسرار
مبادا خالیت شکر ز منقار ... (sm81)
گفتا ز ماه رویان این کار کمتر آید ... (sm50)
الا یا ایها ساقی ، ادرکاسا و ناولها
که عشق آسان نمود اول ، ولی افتاد مشکل ها ... (sm50)
رسول هستی ؟
(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
جراح چی میخواستی ؟ اون دکتر که گفتی بپرس زانو و هیپ بود منم برای همون تخصص پرسیدم گفتن دکتر ابراهیمیان نامبر وانه اگه تخصص دیگه ای میخوای بگو تابپرسمنقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جراح استخوان و مفاصل ! از زانو به پایین
رسول گلنار این قرص اسمش کلوک تشریف داره
(sm54)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرص نایابیه
آلبوم منو رها کن رو کسی نداره یه ریپ مشتی بزنه با کیفیت بده ؟
عملش چیه دقیقا؟ برای هر عمل یه دکتر بهتر از بقیسنقل قول:
ببین خوبه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این که زیبایی ولی تلخی
اما یه تلخی مثل نسکافه
هر وقت هستی با خودم می گم
حتمن خدا این دور و اطرافه....
.
.
توو خش خش برگای پاییزی
راه رفتنت شبیه آوازه
ترانه مو دست تو می نویسه
آهنگمو رقص تو می سازه....
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
50 خرج کردم 47 کادو گرفتم 3 تومن ضرر کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دلتنگ تنها نشستم... (sm172)
نشیند به هوای تو دل... تا که بازآیی گل گمشده ام... (sm50)
(sm51)
40 سالش شد ... (sm50)
دلا چو پیر شدی حسن و ناز و کین مفروش
که این معامله در عالم شباب رود ... (sm50)
سیگار این وقت شب همراه یه فیلم عالی بدجور چسبید(sm50)
آدم ول میکنه قهرمان قصه شو؟! (sm50)
استاد رضا یزدانی ... (sm50)
اصلا واژه "استاد" بهش نمیخوره... (sm25)
میخورونم بهش تنهایی (sm120)
رادیو ... (sm50)