اره میخوام همین کارو کنم ولی بلد نیستم عکس رو ادیت کنم و روش بنویسم حرفه ای باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره میخوام همین کارو کنم ولی بلد نیستم عکس رو ادیت کنم و روش بنویسم حرفه ای باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فونتش جالب نی مخصوصا رو اون منوها ..
چن تا عکس بده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر خوب نیس این فونت؟ مال موزیک باران؟
فونت منوهارو هم تغییر میده مثل این قراره بشه
باشه بزار یه سرچی بزنمنقل قول:
صاحب وایبر داری؟
شمارم رو بدم
اشترم عنوان تاپیکا رو عوض نکن کله شق پفیوز
دارم وایبر لاین اینستا همه چی ..
الیاس توهین نکن حبس میخورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
09333524353 سیو کننقل قول:
میشه یه نمونه نشونم بدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی این مدل یخوشت میاد !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر الانفونت موزیک باران خیلی خوبه که من دوسش دارم
البته منظورم همون اسلاید شوشه ..
اره معمولا همینطوریه دیگه اسلاید شو ها
آرمین رفته سراغ استاد سیاوش قمیشی (sm118)
اگه قرارداد آلبوم ببنده چی میشه(sm173)اما این نامردا با پول همه رو میخرن (sm3)
البته اینطوری ترکای تکراری آلبوم زیاد میشه ولی دیگه از شر تک آهنگ راحت میشیم
خب عکس بده چندتا برات درس کنم ..
بلدی کدارو جابجا کنی !?؟!
دیدم جالبه امیر
صاحب وایبر بده پیام
عکس بده دقیقا کوجاش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
وایبر الان دسترسی ندارم باس برم اون مدلم وایرسو روشن کنم ..
(sm77)
گرفتم چی میگی ..
ویسا باید کدارو آنالیز کنم ..
بت خبر میدم ..
چطوری میشه اسم رو تو فیس تغییر داد؟
(sm2)جا داره یادی کنیم
از صدر تا ذیل آن، اشاره ای به لغو تحریم های ایران نشده است؛ کسی از دلواپسان امروز هم در آن روز از ایشان نپرسید که این چه بسته پیشنهادی است که در آن مسائلی از قبیل معنویت، عدالت محوری در جهان، حفظ کرامت انسان ها، لزوم پرهیز از خشونت، محیط زیست در عرصه بین الملل،ظرفیت سازی درباره کاهش فقر در جهان، مبارزه با مفاسد اقتصادی و ... آمده است ولی حتی یک کلمه نیز درباره لزوم، شرایط و زمان بندی لغو تحریم ها، در آن وجود ندارد؟
چون از یه استایل برا همه جا استفاده شده به خاطر همین نمیتونی تغیررش بدی ..
یه راه حل ساده ش اینه که برو تو HTML ش اون قسمت رو Inline استایل بده ..
صاحب تو فیس اسم موسسه رو انگلیسی نوشتم چطور فارسی کنمش؟
درس کردم امیر الان بت عکس میدم ..
چیکار به شمالیا داری؟:|نقل قول:
اورین روشو کم کن(sm51)نقل قول:
چ کابوسی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بعضی وقتا با خودم میگم اون هشت سال چجوری گذشت اصن چی شد اونجوری شد هنوز تو شوکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی پدر حتا یه آدم معمولیم دورو برش نبود (sm3) با یه مشت گاو رفت جلو لطف امام زمانه الان زنده ایم (sm2)نقل قول:
برنامه مسابقات تیم ملی کشورمان به شرح زیر است:
ترکمنستان- ایران (26 خرداد 94)
ایران گوام ( 12 شهریور 94)
هند - ایران ( 17 شهریور 94)
عمان - ایران ( 16 مهر 94)
ایران- ترکمنستان (21 آبان 94)
گوام - ایران ( 26 آبان 94)
ایران - هند ( 5 فروردین)
ایران - عمان (10 فروردین 95)
(sm2) یکی از همی جیره خوارای مموتی رییس منطقه ازاد کیش بود میگفت اوباما باس انتظار اینم داشته باشه به دخترش تجاوز بشه (sm2)با همچی تفکری به چه سمتی رسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول دس به کد شد (sm2) امیر کدو بزنه فروم منتقل میشه به سایت عاغا (sm2)
(sm2)
یا خدا (sm2)نقل قول:
(sm2)اشترم تا بحال دیدی سینجول خیرش به کسی برسه دیوس میرینه به همه سایتا قالبا و سیستما (sm2)مغزت گوزیده از این اسکل دو عالم کمک میخوای
بزارین سینجول ی حرکت بزنه بعد تخریب کنید(sm120)