(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان یساعته دارم فلش خالی می کنم اگه نشد تقصیر تو(sm2)
آخه وقتی اسم فلش نمیاد معلومه اشکال از فلشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه بوت نشه
پیمان احتمالا فلشت به فنا رفته (sm25)
برو دنبال یه فلش دیگه
یه دفه واسه منم همینطور شد (sm25)
اون قضیه دزدی دامین گذشت... این سری خود imdb دیوث اذیت کرد (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بخاطر این گفتی پس ریدم دوباره (sm54)خب من مادربردم این حالیه اسم فلاشو نمیاره ولی اگه بوتش درست باشه از رو فلاش بوت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دیجی کالا بگیره خب
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزارید ببینم دی جی کالا می فرسته اگه بفرسته می گم بیاره فقط در مورد اپ کردن باس راهنمایی کنین
خب عزیزان من هر کی از دیجیکالا بگیره خیلی زود بهش برسه 24 ساعت بعده چرا به خودتون ظلم می کنید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دقایقی دیگر فلشت رو میندازی دور(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقرسته که سه روز طول میکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vertogo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 585 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (93 کاربران و 492 مهمان ها)(sm77)
60 درصد ....(sm54)فلاشو یه هفته نیس خریدم (sm2)نقل قول:
تهران منظورمه بره شرکتشوننقل قول:
مگه تهران نی؟ شماره اینا ندازه؟
من قرار بود برم ببینم آلبوم گیر میاد یا نه؟ (sm115)
تهرانی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط vertogo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲۸۱۰۳ - ۰۲۱
حتما برا فرستادن گفته که دو سه روز طول می کشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ینی کلا لینک نمده نوید ؟1080 یا 720 رو میخوام لینک داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای بری دفتر دیجی(sm2)
75 درصد ....
بزارید یه زنگ بزم ببینم می زاره پیک بیاره
آدرس دیجی کالا :
دفتر مرکزی و مرکز امور مشتریان: استان تهران - شهر تهران - خيابان جلفا - روبروي فرهنگسرای ارسباران - نبش کوچه بلبل - شماره 17 - ساختمان ديجی کالا
85 دصد ....
داریم نزدیک میشیم به لحظات سرنوشت ساز (sm120) و ضربات پنالتی(sm120)نقل قول:
چرا... اسم سایت عوض شد دیگه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلوری نیومده هنوز... webdl 720 میخوای؟ اون هست...
97 درصد ....نقل قول:
تا دقایقی دیگر ریست (sm120)
ها بدهنقل قول:
تو97 گیر کرد فک کنم سوخت (sm2)
فلشت رو ننداز دورنقل قول:
بده من ببرم بازیافت (sm2)
(sm2)نقل قول:
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خودمو جمع میکنم میرم... (sm98)نقل قول:
(sm172)
100
بای
کاش سینجول بود الان زنگ میزد دیجی حالا اگه البومم نمیدادن لااقل میخندیدیم
موفق باشی(sm174)نقل قول:
لاشی گفت بعد 6 پیک نمی کنیم(sm102)(sm102) ولی گفت موجود