الان یکی با یوزر khamenei ظاهر میشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان یکی با یوزر khamenei ظاهر میشه (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس سینا(sm30)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو قرمز کردم الان نوبت پایینیه ..
روح سینجول بزرگتر از اینه که این حرفا خللی رو کاراش تاثیر بزاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز پشت من حرف زدن دیوثا ..
همینو نمیگی مگه ..
(sm2)
تمرکز بچه رو بهم ریختین شما(sm2)نقل قول:
امیر چرا تو فعالیت من.. پست دوستان رو میاره.. قبلنا جدا بود
اقا نمیشه تو فیس یه همچین یوزری بسازی؟ موسسه حقوقی حق جویان؟
حالا بیا خوبی کن وقت گرانبهای خود را در اختیار اینا قرار بده ..
چرا نباید بشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدرتو نمیدونن اینا(sm176)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تک اهنگ خبری نیست؟
خطا میدهنقل قول:
سینا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]We require everyone to use their[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]on Facebook. If you'd like to add an[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], you may do so after you change your name.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
(sm178)
می خوای عوض کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پژمانفر و آقاتهرانی در این سؤال از وزیر ارتباطات پرسیدند: دلایل توسعه شبکه و پهنای باند اینترنت توسط وزارت ارتباطات بدون پیوست فرهنگی و قبل از راهاندازی شبکه ملی اطلاعات و بیتوجهی به ظرفیت داخلی چیست؟ علت عدم ابلاغ ضوابط بهرهبرداری از اینترنت تلفن همراه چه میباشد؟
وکلای ملت پس از استماع پاسخهای وزیر ارتباطات و توضیحات نمایندگان سؤالکننده، با 70 رأی موافق، 99 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از 195 نماینده حاضر در صحن علنی، یازدهمین کارت زرد مجلس مجلس نهم را به واعظی نشان دادند.
خب بی پدرآ پیوست فرهنگی چیه؟؟(sm3)
(sm2)یعنی هر مطلبی اپلود میکنی عکس اقا یا مقاله ایشون پیوست شده باشه مثلا اشترم البوم میزنه یه دونه فایل pdfرساله اقا هم توش باشه
(sm2)
(sm2)
ارهنقل قول:
عاغا رساله نداره (sm2)
اسی پلنگ کجا رفتی(sm120)
این کارو نکردم ولی یه بار ممر این بلارو سر الی آورد (sm2) اون میتونه تجربیاتشو در اختیارت بزارهنقل قول:
الی بلدی؟
الی اصلیتش شیرازیه(sm2)
(sm2)لاشی من خف گرفته بودم وارد این جریان نشم
صفه چن تا لایک داره
(sm2)
نه مانیتورش فول اچ دیه یکم طول میکشه لود شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)روز اولی که مانیتور وصل کردم رفتم فیس ببینم اونجا چجور نشون داده میشه از بالا تا پایین همش ممر بود با چن زاویه از کیونش (sm2)نقل قول:
اخر فکر کنم حرف تورو گوش داد.. دخیل بست مانیتورو... خوب شد(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
سینجول و امیر معلوم نیست کارشون به کجا کشید.. غیبشون زد دوتایی(sm2)
خفه شین الهی هی چرت میگین خندم گرفت اب پرید گلوم(sm39)
(sm2)(sm2)نقل قول: