53 مهمان ها (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
53 مهمان ها (sm54)
تو دنیای سردم ،
به تو فکر کردم ... (sm50)
اینا احتمالا اومدن سفره پهن کنند دنبال موز زرد میگردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو فکر کردم ،
دوباره ، دوباره ... (sm50)
پاره ،
مریض ،
خسته ،
چِت ،
مرده ... (sm50)
علی اقا یک گونی موز زرد بفرست براشون.53 مهمان ...مارکشم موز DOL به بچه ها بگو امشب مهمان داریم. یکیشون قهر کرد رفت شد 52
(sm2)
شال و روسریت ،
به جای دستِ من
حالا تو دستای بادِ ،
مگه نه ، مگه نه ... (sm50)
دقت کن این غافله هر بار عازم است ،
برخورد دزدها چه صمیمانه می شود ... (sm50)
(sm50)
dar mandeh az in donya (sm172)
قتوای تاک چیست ،
اگر در حیات شیخ ،
انگورهایش همه شاهانه می شود ... (sm50)
در و پنجره هارو ببند ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درزهای اتاق رو بپوشون ،
شیر گاز زندگی رو باز کن ،
آروم بخواب ...
بازم صدای نی میاد ،
آواز پی در پی میاد ،
لطفعلی خوانم کی میاد ... (sm50)
عجب راهنمایی . خودکشی(sm2)
- (sm50)
مرگ ، یک اشتباه می خواهد ... (sm50)
یرای من ،
کمی از دست هات را بفرست ،
حالم بد است ... (sm50)(sm172)(sm27)
کم بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند بچت دلقک میشه
باشه دلقکنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا گریه میکنی حالا
بعد مدت ها اومدم ببینم کسی تره خورد می کنه برام (sm2)
دوستان یه سایت توپ دانلود فیلم بگین لطفا ، اکانتی هم باشه مشکلی نیست فقط آرشیوش کامل باشه یه چی تو مایه های تاینی تقریبا مرسی (sm10)
(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعدادشون هم کم نیست.
با این وضع الان، اومدن مهمونی (sm142)
تا سر کوچه هم نمیرن چه برسه ...............(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره والا بهشون میگیم چایی نخود مهمان من . افعال معکوس برره ای بید . منم شیر فرهاد بیدم(sm70)
ای کاش میتونستم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
نگران باش ، حل نمیشه ...نقل قول:
سایت ایران فیلم خوبه خودم چند ساله عضو هستم آرشیو خوبی ام دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm182)
یادش بخیر، چه روزایی داشتیم با شب های برره (sm59)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی این که خطا میده (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm50)
(sm50)
(sm172)
(sm50)
(sm50)