نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ایوبی واقعا زحمت کشید ۴۸ ساعت بعد اعلام رادیو جوان ... (sm128)(sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ایوبی واقعا زحمت کشید ۴۸ ساعت بعد اعلام رادیو جوان ... (sm128)(sm128)
من خیلی به این آلبوم امیدوارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس میکنم یه شروع دوباره س
میتونی از دمو ها و شعرهایی که تو اینستا میذاره تشخیص داد
که این آلبوم هیچکدوم از قبلی ها نیست
من اسم این آلبومو شروع جدید گذاشتم
خیلی منتظرم ببینم خط فکری و بلوغ موسیقیاییش تو این آلبوم به کجا دسیده
و سرانجام ... (sm127)
و سرانجام بعد مدتها پارسا هم به جمع ما پیوست...(sm128)
(sm70)نقل قول:
ما چاکریم (sm127)
یه کم درگیرم
آخر هفته ها وقت میکنم بیام
ولی شادمهر اولویت ها رو عوض میکنه
یک شنبه باید بشینم پای کامپیوتر (sm70)
سلام پارسا جان بدجور باهات موافقم به این البوم خوش بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین البوم رو شاهد خواهیم بود
وترانه هایی بهتر از وارث رو خواهیم شنید
حسش میکنم
فقط اون ترانه ای ک دوستمون انتها نوشته بود و گفته بود از مونا برزویی هست بدجور تو ذوق میزنه
ترانه های مهدی ایوبی اکثرا قشنگند امیدوارم وارث هم جزو خوباش باشه
ترانه مونا و این ترانه مهدی کسایی از رنگ رخسارشون معلومه چقد قوی هستن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه مهدی کساییان خوبه ولی مونا افتضاح بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]