(sm2) سینجول کجایی ریز میبینمت کیون نشور
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) سینجول کجایی ریز میبینمت کیون نشور
(sm54)کابل فیک هارد اکسترنال گرفتم سرعتش از کابل اورجینال خودش بیشتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خار این نتو گایـیدم یه فایل نمیشه آپ کرد ..
زدم صب بلند شدم دیدم نرفته ..
فوکی بعضی موقع ها اینجو میشه رو 100 گیر میکنه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اگه تونستی باهاش یه گیم اجرا کنی بد بیا بوگو ..
حجت اشرفزاده :
موضوع داغ برای برخی رسانهها و وبسایتها کدورتی است میان من و محسن چاوشی عزیز که در همان زمان برطرف شد و تبدیل شد به چیزی که دیگران به آن دامن زدند. از سوال یک مجری در برنامه «ساعت بیست و پنج» آغاز شد و بعدها بی آن که من درجریان باشم در فضای مجازی با عناوین مختلف و داستانپردازیهای عجیب شدت گرفت.
از این فرصت استفاده میکنم و برای پایان دادن به این داستان که بسیاری بیهوده به آن دامن زدند، اعلام میکنم بنده علاقمند به موسیقی محسن چاوشی هستم. اختلافی وجود ندارد و تمامی ادعاهای دیگر را رد مینمایم و در مقابل پخش شایعات و اکاذیب، قانونی اقدام خواهیم کرد.
کیروش سالی 10 تومن میگیره فوکیدش ..
مرسی همشهری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدرضا ابراهیمیان (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا منوی استارت تو ویندوز 10 کار نمیکنه
چیکارش کنم
مشکل از چیه
(sm74)
کسی این سریال دیده؟ چطوره؟
الی نظرت چیه در موردش
person of interest
(sm50)
من یه فصلشو دیدم سرگرمیه حوصلت سر رفته خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Man in the High Castle
اینو بت گفتم دیدی ؟
نهنقل قول:
این از من که گفتم بهتره؟ اگه بهتره دانلودش کنم
خب معلومه که بهتره شاهکار مرد حسابی چن ماهه دارم میگم دهنم کف کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تازه فصل اولش تموم شده
یه سریالی معرفی کن که تموم شده باشه یا اخرین فصلش باشه حوصله صبر کردم ندارم
اون سریالی زابمی چی بود میدیدن ایران دوبلش کرده اون چطوره؟
اینم میگیرمش پسنقل قول:
ولی یه سریال تموم شده یا رو به اتمام معرفی کن
نمیدونم
rectify
فصل اخرش داره میاد درامه دراااااااااااااام.
(sm120)
قوسِ باسن رو خوب اومدی (sm172)نقل قول:
ناموسا الی تو منبع درآمدت از کجاست (sm2)دیوث تو که صبح تا شب اینجایی (sm172)
(sm2)بکش بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو بگو ما هم یه گلی بگیریم تو سرمون (sm172)مُردیم از بیکاری (sm50)دیگه کارخونه ای نیست من نرفته باشم تو این بی صاحاب شده (sm25)نقل قول:
(sm54)شهر صنعتی واقن عجیبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) من چن سال پیش 200 میلیون برنده شدم (sm2)
(sm2)
(sm120)خدا از دهنت بشنوه فعلا که یه کینگستون گذاشتیم تا 2020
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
خیلی غلط کردی تو (sm30)نقل قول:
به بدبختی یه پارتی گیر آوردم. قراره هفته دیگه زنگ بزنن (sm25)
نوید از تو بعید بود(sm25)نقل قول:
این دیوث صبح تا شب که اینجاست همشم تو نت میگرده معلومه ک.یون میده پول در میاره مشتری نتی جذب میکنه(sm2)
دوست دارم برایِ تو
با همه فرق کنم
خودمو تویِ چشات یه تنه غرق کنم
(sm50)
دیییییی وووووو نِح (sm50)
(sm2)(sm2) بعیدم نیست والانقل قول:
حال میده ناز کنی تا نوازشت کنم
بی خودی قهر کنی
غرقِ خواهشت کنم
(sm50)
لعنتی صدام بزن (sm74)
خنده هات سبزه ی عیدن
خنده هاتو دوست دارم
منو با خنده صدا کن...
(sm172)
با یه ذره مهربونی منو پر کن از جوونی... (sm50)