(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm95)
(sm50)
پایتخت واقعا عالیه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خرید دیجیتال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 2 سایت رو میدونم که آلبوم رو ارسال میکنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سحر دولتشاهی (sm19)
(sm98)
(sm50)
امان از اون چشم سیات
که مست و حیرونم کرد
شیشه ی عمرمو گرفت
شکستو ویرونم کرد (sm74)
کش خورد به تخماش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
هم به پنجعلی و هم به پسرِ بهبود (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
- (sm50)|
(sm50)
توصیه های نقی عالیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جذاب نیست (sm51)
خوشم نمیاد ازش (sm128)
جذاب مثل نازنین و افسانه جون (sm59)
(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داداش.
متاسفانه کلیپ ozan تصویر و صدا با هم سینک نیستند (sm25)
(sm2)(sm2)
دیگر نمیاید صدای باد (sm50)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره یک ثانیه ای عقب هست ببینم امکانش هست درست بشه یا نه .ممنون
به نظرم خیلی هم مهم نیست
سلام داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه، اگه درست بشه که چی میشه (sm128)
چون خودت دوس نداری، دیگه مهم نیست (sm142)
نقل قول:
دست من نیست که من دوست داشته باشم یا نه
تو پخش تابلو نیست صداش شاید صدُم ثانیه ای اختلاف باشه .
اونقدری نیست که بخوای حساس باشی
تو نفهمیدی چه دردی زانوی خستمو تا کرد (sm50)
میدونم داداش (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا کاربرای اینجا رفتار نیک و منش ندارند، میان دانلود می کنن و یک تشکر هم نمی زنند.
به کجا داریم میریم ما ... (sm25)
نقل قول:
مدیر اینجا تو انجمن باید اقا امیر طوری تنظیم کنه که هر کاربری که بخواد دانلودی انجام بده اول کلید تشکر بزنه بعد دانلود کنه.میشه این کار را کرد
وقتی کلیک کنه روی دانلود پیام براش بیاد کاربر گرامی شما در صورت زدن کلید تشکر میتوانید اقدام به دانلود کنید در غیر اینصورت متاسفیم
100 در 100.نقل قول:
منم چن تا انجمن دیدم که تشکر رو بزنی و بعد رفرش که بکنی لینک دانلود ظاهر میشه.
این همه زحمت میکشیم، هزینه می کنیم، و از همه مهمتر وقت میذاریم (sm178)
این همه ابادی بد ی روز خراب تو میشه (sm50)
نقل قول:
موضوع را با اقا امیر درمیان میذارم اگر قبول کرد و انجام داد چه بهتر . اگر هم نه که مشکلی نیست
کار خوبی می کنی داداش (sm25)نقل قول:
من اون موقعی که فوق دیپلم بودم باید از این مملکت میرفتم دانشگاه استانبول ترکیه تحصیل میکردمنقل قول:
عمر را گذاشتم اینجا تحصیل کردم . پارسال بود رفتم تهران یونس امره خواستم اقدام کنم برم از این مملکلت گفت یک سال دیر اومدی نمیشه.
اگر هم سن تو بودم مثلا 26 سال عالی بود میرفتم 100 درصد . الان 31 سالمه نمیشه رفت حیف شد
البته اگر من میرفتم پدر و مادر مریض حالمو کی میخواست نگه داره بازم نمیشد(sm25)(sm81)
افسوس...نقل قول:
عمرمون رو داریم تباه میکنیم (sm81)
(sm81)نقل قول:
دارن با جوونای مردم مثل عروسک بازی میکنند.
غافل از این که به خودشون بیان.
(sm170)(sm60)(sm25)نقل قول:
این وسطیه خیلی جالبه یکجوری میزنه تو سر خودش (sm14)