(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)بازم ؟ اول اون پسر بچه حالا این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جای یارو بودم اینو کشف میکردم همونجا سکته رو میزدم
امشب شب بالا پنجاهییه دختر(sm35)
سلام دوستان دیدم به همدیگه سریال معرفی می کنید می خواستم من رو هم راهنمایی کنین چند سریال خوب مثل وایکینگ و game of thrones رو ممنون میشم بهم معرفی کنین
گفته می شود محمود احمدی نژاد از هفته آینده سفرهای استانی خود را آغاز خواهد کرد
از گلستان و مرکزی به عنوان نخستین مقصد سفرهای احمدی نژاد یاد می شود
خدایا این انتحارو از من قبول کن(sm120)تقبل الله ممد رسول لله
rome و marco polo عالی هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم طبق معمول غم و اندوهو عشق و یه دنیا سانسور
اونوقت میگن ترکیه سربال عاشقونه فقط میسازه
نکات مثبتش فقط چاووشی هست و اینکه لامصب ترانه علیدوستی چقد خوشگله :|
(sm2)
امیدوارم منبعتان سایت معلوم الحال انتخاب نباشد....دکتر احمدی نژاد تصمیمی برای شرکت در انتخابات آینده ریاست جمهوری ندارند...در ضمن بهتر است این روزها من باب انتخابات پر حاشیه ی خبرگان صحبت شود نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاباتی که فاصله ی زیادی با آن داریم...
خیلی ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط 5aj4d_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]