من می خوام مثل تو باشم ، چه باید کرد
می خوام از خودم رها شم ، چه باید کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
من می خوام مثل تو باشم ، چه باید کرد
می خوام از خودم رها شم ، چه باید کرد
دو دانگه پیرهنم را دو پاره از کفنم رانقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این دو چشم بدوزید
سپس ملال تنم را دو بال پر زدنم را
در این کفن بگذارید
(sm27)
ده به ده پرچم خشم است که بر ميخيزد
مزرعه زرد و چپر سبز و بيابان سرخ است
هنوز در کف پاروییم:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا هر شب ابی و هایده و معین گوش ندم خوابم نمیبره... با صدای 1% پلی میکنم تا خوابم ببره... صبم که بیدار میشم هر آهنگی در حال پخش باشه میشه آهنگ روزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ امروز:
لحظه در لحظه عذابــِ لحظه های منـِ بی تو... تجربه کردن مرگـِ زندگی کردنـِ بی تو...(sm50)
تو ای بــــــــــال و پر من رفیـــــق سفر من... میمیرم اگه ســــــــایه ـت نباشه رو سر من...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ای خودِ خودِ عشق که بی تو نفسم نیست... کجا تو خونه داری که هرجا میرسم نیست...
توئی عاشق تر از عشق تـــوئی شعر مجسـم تو بــاغ قصه از تـــو سحر گل کـــرده شبنـــم
تو چشمهات خوابِ مخمل شرابِ نابِ شیــراز هـــزار میخونـــه آغاز هـــزار و یــکشب راز
زندگی آی زندگی یه بار امون ـم بده... خنده چه شکلی شده یه بار نشون ـم بده...
هی تو عشق منی هی تو عشق منی نری دلمو بشکنی هی عشق مهربون نری میمیرم پیشم بمون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی تونم سر بزارم روی شونه ی کسی...
وقتشه از راه برسی،وقتشه از راه برسی...