- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
(sm50)
(sm98)منتظریم
تو قسمت css دیگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بزن دیگه اوکیه ..
نه اینجا که HTML هس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ت, فایل css ..
علی صبر کن ..
علی درس شد ..
اینو بزن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا چه خبره ؟ (sm77)
سینجول ریده اشترم داره ماله کشی میکنه
یاد بده بغلی بزن زیرش حاجی فیروز اقتادم
نمیدونم وااله ..
آدرس کاملش همینه دیگه باس پیداش کنی ..
چرا میشه ولی تو میگی اون دو تا تگ آخریه نیس خو ..نقل قول:
font , b رو میگم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نقطه سبز هم بقت هس باس سفید کنم .. (sm2)
اون نقطه کنار یوزر اینه ..
images/metro/blue/statusicon/user-online.png
بدون اینکه یه خط کد رو ببینم برات در آوردم ..
الی میگه ریده ..
خاک تو سرت ..
چرا اسم منو زدی رو پیج ؟؟؟؟؟؟؟
چهار ساعته دارم میگم بزن موسسه حقوقی حق جویان ای خداااااااااا
(sm2)
(sm2)
کیروش دیوث هی برم برم راه انداخته(sm2)
ریدی بابا
ببین برات چی پخ کردم!!!!!!
سلام
صاحب ببین میخوام بشه موسسه حقوقی حق جویان
aliazadeh
اگه نشد اون پسورد اینو بزن
1366 izadeh بدون فاصله
خداییش به حرفای الیاس و امیر ایمان اوردم / میرینی چرا!!!!
پسر خوب من برای موسسه صفحه درست کردم اسم خودم رو چرا بزنم روش اخه!مگه مریضم!!!!
فوری و باز هم اختصاصی از اسی بی بی سی :
سورپرایز معین هم در راهه (sm118)
دهنت سرویس (sm30)(sm30)
فکر کنم دیدن گروه راحته میخوان کیروش رو دک کنن(sm2)
سینجول ایول(sm120)
(sm30)بهت گفتم که تا حالا خیر سینجول به کسی نرسیده فقط ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
ایمان اوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی خدا ترکیدم (sm30)(sm30)
صاحب واقعا برام سواله بیا پاسخگو باش
بابا ی دفعه دو نفر بهش فشار اوردین.. حق داره(sm2)
یکی بود هی میگفت فک میکنم جنون دارم کجاست (sm120)
تیمارستانی شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)تو نبودی نمیدونستی این فقط زر میزنه در مورد همه مسایل اشراف کامل داره ولی اشرافش رو ریدنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه بدبختی تا 60 روز دیگه نمیشه تغییرش داد برم یه صفحه دیگه بسازم
همچین اسم منو زده رو پیج خدایا توبه
(sm2)
خوب بنده خدا کد و فیس رو با هم انداختین سرش
فقط خدا کنه کد های فیسدوغ رو دستکاری نکرده باشه
(sm2)سینجول مغزش تک بعدیه تو و اشترم همزمان وارد عمل شدین برای جفتش رید