این چیه داستانش؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این چیه داستانش؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
علم بهتر است یا جهل
این موضوع انشاء دوران بچگیمون نیست. این موضوعیست که باید این روزها از خودمون بپرسیم. جهل واقعیت جامعه امروز ماست، اما علم حقیقت دنیای امروز.
عدهای جاهل صفحه اینستای آقای نجفی رو هک کردن، اما حقیقت چیز دیگریست. این اخویها گمان کردند که همه چیز در همان محدوده الاغ پیکر خودشان خلاصه میشود و شبکهای به گستردگی و با اهمیتی اینستاگرام، مدیریتش همان جوجه چرکوهای پا منبری هستند و الخ.
خلاصه ماجرا، تا چند ساعت دیگه نه، نهایتا تا یک روز دیگه صفحه رو آقای نجفی پس میگیره. چرا؟ به این دلیل که عقلانیت محوریت دنیای امروز است نه جهالت.
غزلک گریه نکن گریه به چشمات نمیاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
غزلک شکستنت کار کیه
به عزا نشستنت کار کیه
عسلک نبینم افتادن تو
بگو پرپر شدنت کار کیه
نگو دیو قصه تو فنجون فالت افتاد
آسمون لهجه فیروزه رو یاد تو نداد
غزلک گریه نکن،گریه به چشمات نمیاد
سنگ فیروزه این رنگی به قاب کی شکست
زورق رهایی تو چه جوری به گل نشست
ای نگین از همه ستاره ها ستاره تر
راست بگو سنگ سقوطو کی به پرواز تو بست
ناخوشم ناخوش ناخوش بی خود اما خود تو
داره من کم میشه از من میرسه تا خود تو
کی برای شونه هات غزل می بافه جای شال
جز من من کیه نزدیک مث تن با خود تو
غزلک شکستنت کار من و ما که نبود
بغض تو گریه تو کار غزلها که نبود
غزلک هرچی که هست بدجوری خوبی واسه من
هرچی بود شعرای من محض تماشا که نبود
اگه تن پس می زنیم حرمت عشقو نشکنیم
اگه چاوش نشدیم به شب شبیخون نزنیم
اگه من جفت تو نیست ترانه اندازه توست
تو شبای بی کسی ما همه دنبال منیم
غزلک یار اگه آوار تو شد گریه نکن
اگه بر حق شدنت دار تو شد گریه نکن
اگه هر پنجره دیوار تو شد گریه نکن
یا پرستار اگه بیمار تو شد گریه نکن
غزلک قشون قشون ستاره دنباله تو
همشون عاشق و بدبخت هزار ساله تو
پس کدوم گردنه بندی حرمت راهو شکست
که نمی رسه کسی به داد شب ناله تو
گلکم بهار بی تو مرگ پاییزی مونه
تن تنهایی مو گل زخم های تو می پوشونه
کاری از دست غزل بر نمیاد، آینه دار
که حضورت غزل هامو خط به خط می سوزونه
شبدر پرپر از اقاقیا سر غزلک
از غزل گریه به بغض من خودی تر غزلک
دلکم حریق ابریشم این رفاقت و
زیر بارون غزل نداره باور غزلک
غزلک هرجا برم ترانه یعنی اسم تو
خط هر منظره از جنس خطوط جسم تو
ته هر کوچه بن بست غزل خونه تو
همه کس به اسم تو قصه ما طلسم تو
گریه نمیاد به چشمات نمیاد
گریه نمیاد به چشمات نمیاد
(sm127)(sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)(sm1)
چقر پیر شده (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غزلک (sm50)
دلکم حریق ابریشم این رفاقت و
زیر بارون غزل نداره باور غزلک
غزلک هرجا برم ترانه یعنی اسم تو
خط هر منظره از جنس خطوط جسم تو
ته هر کوچه بن بست غزل خونه تو
همه کس به اسم تو قصه ما طلسم تو
(sm88)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست داشتی فیلم لانتوری رو ببینی این نقد هم بخون ...
دیگه شدی عبدلی .. (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdolmaleki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام شبپره کم بود شماعی زاده اضافه شد بهش ... (sm25)
خیلی خوبه ، هدفون اصلی میارم 40 تومن کسی نمیخره
جعلیش رو میارم میدم 55 تومن همه میبرن
(sm172)
اونارو که اینجا بین مغازه دارا کارتنی پخش میکنن بچه ها - کارتن رو بلند میکنن میبینن سنگینه میگن 20 تومن
مثل هندونه در بسته میمونن بعضی وقتا میزنه خوب از کار درمیان بعضی وقتا میزنه دو روز هم کار نمیکنن
(sm19)
من به نقد هیچ اهمیتی نمیدم. همین فراستی جمعه فروشنده رو هم کوبید. تو وقتی فیلم میسازی و فیلمنامه مینوسی، هر لحظه با دو راهی هایی برخورد میکنی که باید یه تصمیم بگیری. بکشمش یا نکشمش؟ اینجا یه تصمیمی میگیری و به مذاق یک سری خوش میاد و یک سری خوش نمیاد. ببخشمش یا نبخشمش. یه عده خوشحال از بخشش، یه عده دلخور. همین فراستی در مورد فروشنده احتمالا منتقد بود که چرا عماد، پیرمرد رو تنبیه نمیکنه، حالا اگر خودش فیلمو میساخت، یک گردان منتقد وادم معمولی، میگفتن چرا تنبهیش میکنه. نظر هر ادمی متفاوته. در مورد نقدهای فنی به کارگردانیشم که همش حرف هواست. واسه لانتوری هم نوشته دوربین رو دست میچرخه، سالی صد تا فیلم منتشر میشه، 90 تاش دوربین رو دست میچرخه، همشونو میکوبه. دیگه کی بود اون موقع که دوربینو ثابت میذاشتن.الان فیلمبرداری فیلمای هومن سیدی رو ببینی میگرخی. سیمرغم بر از این بابت. اونوقت فراستی میگه دوربین رو کول میچرخه، ماقبل ضعیف. هیچ مهم نیست حرفاش. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امسال به ترتیب اینارو دوست داشتم:
ابد و یک روز
فروشنده
خشم و هیاهو
لانتوری
اژدها وارد می شود
بقیه فیلما مثل بارکد و سالوادر و... رو هم دیدم، صفر از ده میدم.
ایستاده در غبارو ندیدم متاسفانه
اینکه پارسال بهار اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فراستی دنیایی که واسه خودش ساخته دنیای زیبایی نیست ولی من دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سکانس داره فروشنده
شهاب حسینی با صاحبخونش میرن بالا پشت بوم
شهاب: نگاه چکار کردن تو این محل (اشاره به برج سازی). اگه دست من بود این شهرو میکوبیدم از نو میساختم
صحابخونه: یه بار کوبیدنش، از نو ساختن، مگه چیزی عوض شد؟
یه همچین چیزیه. متلک سیاسی به انقلاب اسلامیه
فراستی از این دیالوگ خیلی بدش اومده، از هزار راه میخواد بکوبونه اینو.
روزای خیلی طلایی یادته ؟!
روزای خیلی طلایی یادته ؟!
روز ترس از جدایی یادته ؟!
(sm50)
هر چی باشه فراستی داره نون این نظام رو میخوره و سر سفره شون نشسته باید هم بدش بیاد - ولی اکثر حرفاش درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرای کتاب درسی یادته یادته گفتی می ترسی ،یادته
عکسمون تو قاب عکس و ، یادته بله بدون مکث و یادته
دستمون تو دست هم بود یادته غصه هامون کم کم بود، یادته
چشم نازت مال من بود یادته دیدن من غدغن بود یادته
روزگار قهر و آشتی یادته هیج کس و جز من نداشتی ، یادته
رویاهای آسمونی ،یادته قول دادی پیشم بمونی، یادته
روزای بی غم و غصه یادته ببینم اول قصه یادته
(sm50)
مریم حیدرزاده ...
دست گرمت تو زمستون یادته شونه من زیر بارون یادته (sm50)نقل قول:
مثل باد سرد پائیز غم لعنتی به من زد
حتی باغبون نفهمید که چه آفتی به من زد
(sm50)
با من امشب چیزی از رفتن نگو
نه نگو از این سفر با من نگو ... (sm50)
عجب خواب پریشونی تو رویای تو میدیدم
که حتی آرزو کردم تورو هرگز نمیدیدم ... (sm50)
چه موزیک قشنگی داره .. (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف این صدا و احساس زیبا نباشه نابینا باشه .. (sm81)
(sm2)میلاد رید بهتون
به صرف پوشیدن یک دست لباس چرم که هیچ شباهتی به لباس یک راکر ندارد، شما راکر نمی شوید. موزیسین های بزرگی هستند که در کنسرت شان لباس چرم می پوشند اما بیرون از اجرا خیلی معمولی لباس می پوشند. آیا برای کسی که فقط و فقط موضوع خریداری شدن آلبوم ها یا بلیط کنسرت هایش مهم است و به نوعی فقط به خروج پول از جیب مشتری هایش فکر می کند، دغدغه ای برای آینده موسیقی و فرهنگ کشورش وجود دارد؟!(sm2)
(sm120)دیشب خانه پوشالی رو دیدم شبکه نمایش این مدیر دوبلاژ مصاحبه کرده گفته کمترین ممیزی رو داشتیم واقن راس میگه اخرش یجورایی نشون داد کوین اسپیسی با زنش رفتن رو کار (sm2)یجای دیگه ام یه دختره خبرنگاره به فرانسیس میگه میخوای چن تا عکس خصوصی از بگیری فاش کنی (sm2)
(sm2)
(sm172)صدای فن سیستم جدید از قبلی بیشتره کم میشه ؟
چند تا فن نصبه تو کیس ؟! قبلا چند تا بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن پردازنده رو میگم فن کیس صداش کمه یکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا میومدی تو اتاق اصن نمیفهمیدی سیستم روشنه نمیدونم دقیق یادم نیس ولی فک کنم قبلیم نو گرفتم اینجور بود به مرور زمان صداش کم شد
مادربردت چیه ؟ آخه بعضیا من دیدم 2 تا فیش فن سی پی یو دارن رو خود مادربرد .. یکیش واسه فن معمولیه . اون یکی ولتاژ بالاتره سرعت بالا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدانم ولی فک نکنم ربطی به این چیزی که تو میگی داشته باشه .. من هر چی بستم فن پردازنده از همون اولم خیلی صداش کم بود .. اتفاقا یه مدت بگذره بعضیا صداشون بیشترم میشه (sm2)
نقل قول:
(sm59)asus
(sm2)مدلشو میگم باو ..نقل قول: