مهدی یغمایی - شبکوک ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی یغمایی - شبکوک ... (sm50)
اگه با منی : مرضنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزاری رو داد مغازه داره.کیف کردم(sm120)
ميدونم ، و اصلا هم بحثي سره كيفيت اثار چاوشي در بعد و قبل از شهرزاد و مسيري كه در آلبوم پيش رو رفته ، ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگم اون جوري كه يه سري از طرفداراي چاوشي تو اينستاگرامش بهش توپيدن سره اين كارها كاملا بي انصافي بود.
در خوده كارهاي چاوشي بخوام مثال بزنم ، ضعيف ميشه كاري مثل بازار خرمشهر نه به رسم يادگار و يا كجايي!
دیگه بالاتر از سیاوش قمیشی مگه داریم ؟ وقتی سیاوش چند سال پیش چاوشی رو اوکی کرد و گفت دوست داره باهاش کار کنه بحثی نمیمونه . حالا ربط این تعریفا به صفاریان چیه ؟!
از تو خاطراتمون خندتو بردارو برو
بیا جای مشتمو ببین رو دیوارو برو
(sm50)
زده اتیش به وجودم غم دور از تو نشستن
من که پیش مرگ تو بودم تو گرفتی منو از من
(sm50)
ببوس از طرف من ببوس بچه رو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبای منی تو مهتاب منی تو
بهار عشق قشنگم فقط مال منی تو
(sm27)
آلبوم از اون آلبوم هاس که ترک خوب زیاد داره ! خوده آهنگ چنگیز هم که صفاریان زده مطمئنم کار شاخ آلبوم هست مخصوصا شعر اجتماعی هم داره ! فرشاد حسامی و عادل روح نواز هم به نظر من کارهای شاخی زدن ! تنظیم های محسن هم که دیگه جای خود داره توی هر آلبومش بیشتر از همه تنظیم های خودش میترکونه