[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این یکی داره و برقشم 4 پینه . حالا اگه دیدی خیلی صداش زیاده یه فن بگیر .. البته الان نه بعدا .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی سرعتش چطور ddr4 از قبلیه بهتره نه .. ؟! روشن مکنی زود میاد بالا ؟!
اینم دیده کسی اسمی ازش نمیاره گفته یه تیکه ای به اینا که الان دارن کار میکنن انداخته تا آروم شه ، چقدر هم براش سخت بوده که حتی نتونسته جلوی خودشو بگیره ادعاش هم میشه که خیلی کارش درسته ولی یه لمپنی بیش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کار سنگینی نکردم فرقشو ببینم در مورد بالا اومدنم من ssd دارم قبلشم سرعت بوت بالا بود سه ثانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصن سیستم قبلیم مشکلی نداشت دیدم قیمتا خوبه زدم تو گوشش کلا برام 150 خرج برداشت این ارتقا
چن سال بعد بخوام بفروشم به نفعمه
(sm19)ای جان ببین کی اینجاس چه عجب از تو پستو دراومدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) اقا شوما از این لامپای ledاستفاده میکنین ؟ خیلی خوبه به مراتب کم مصرف تر از لامپای کم مصرف و نور دهی خیلی بیتر
کد داده بزنین خرید بالای 10 تومن ارسال رایگان
(sm120) این ملیحه بود حلیمه بود لحیمه بود چی بود کجاس نیس
(sm120) اپ اومده سنگینه حجم دارین بزنین تو گوشش(sm2)ما که 100 گیگ داریم توش موندیم این هادیو بوگو 200گیگ گرفته
من که ندیدم ! ولی تو سایت تاینی موویز هم کامنت هارو خوندم می گفتن دوبله ی صدا و سیما خیلی خوب بوده و سانسور کم داشته (sm120) صدا و سیما با همین فرمون بره جلو یه چیزی میشه (sm120)نقل قول:
از فقر سیلی که میخورد(sm74)
تنها اشتباهی که کردن صدای والتر وایت رو گذاشتن برای کوین اسپیسی ! باید همون صدای تو فیلم کی پکس رو میذاشتن البته تو سون همی ناصر طهماسب بود عالیم دوبله کرد منتهی الان چون بعد دوبله افسار گسیختس صداش بدجوری رو مخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Pink Floyd: P. U. L. S. E. Live at Earls Court 1995
آخرین اجرای زنده گروه پینک فلوید در سال 1995 در شهر لندن.
الی الان چندباره آپدیت 1607 میخواد نصب شه ولی نصف نرفته اررور میده (sm81) این چه وضعشهنقل قول:
امان امان(sm74)
الی خانه پوشالی رو شبکه نمایش هم داره نشون میده ..
موزن رف هرچی سنتی منتی رو گف کشش نداره ..
بعد اینا دیشب رفتن بزرگداشت مولانا ..
جایزه رو هم دادن به موزن .. :l
(sm2)ینی آخرش بود ..
تو صفه شاهین نجفی میری زده حضرت عاقا .. :l
مکملا به بدن موزن مثه اینکه خوب ساخته .. :l
(sm81)نگو بهار چی شده پرنده ی غمگین
(sm50)
خانه پوشالی فقط دو سه قسمت اومد دیگه نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این منو رها کن هنوز رو صد درصد گیر کرده ؟ (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوبله تا 10 قسمت اومده خودم دارم میبینم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب میزنم حتما ..
بذا ببینم شاتل لند رایگان میده برا آپ کنم الان ..
5 وات خریدم هر دوتاش به اندازه لامپ 40 وات کم مصرف نور ندارهنقل قول:
ممر زدم داره میره ..
با جنون در افتادن باز کار دستم داد...
صدبار گفتم اپ نکنین دان کن نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونو دارم میگم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خودت داری میگی 5 من با کم مصرف مقایسه میکنم کم مصرف نورش پخش نمیشه اما led هم عالی پخش میشه هم نور بهتری داره هم طبیعی تره نورشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 15 وات خریدم از 18 وات کم مصرف خیلی نورش بیشتره اتاقم مث روز شده
(sm120)سه تا دیگه ام خریدم کم کم همه خونه led شه
ممر بیا ..
این بز رو نیگا ادم شده کجا اپ کردهنقل قول:
مهم روشنایه نه فقط مصرف کمترنقل قول:
یه لامپ 15 وات کم مصرف به اندازه دوتا لامپ 7 وات ال ای دی نور داره
نقل قول:
من ویندوزو آپ کردم خودم خیلی طول میکشه ولی راحتی نیاز نداری دوباره این همه نرم افزار بریزی ..
نقل قول:
رایگانه خب دیوث ..
نقل قول:
خاک بر سرت دوبله تا 10 قسمت اومده میری از تی وی میبینی ..